Sunt insarcinata! Imi e foarte frica sa fac chiuretaj
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Aseara am facut un test de sarcina si a iesit pozitiv. Copilul nu-l pot pastra..chiar daca as vrea...insa imi e foarte frica sa fac chiuretaj. As vrea sa va rog sa ma ajutati sa stiu ceea ce presupune acest lucru, cat de tare doare. Am auzit ca se poate face si cu anestezie totala...dar nu stiu daca aici in targu-jiu se face anestezie totala la vreun cabinet. Va rog frumos sa ma ajutati!!1
4 comentarii
Buna ziua! Ce varsta ai? Personal, nu agreez aceasta solutie;As vrea sa chibzuiesti foarte bine, exista numeroase complicatii, iar una dintre ele este infertilitatea, cunosc o doamna care la 19 ani a facut o intrerupe de sarcina si nu a mai ramas niciodata insarcinata desi, in ultimii, a incercat numeroase tratamente; numai bine
luizik trebuie sa te gandesti foarte bine la ceea ce iti doresti cu adevarat. Poate ca intr-adevar pt tine nu e momentul potrivit sa ai un copil. Consecintele unui avort sunt grave mai ales in plan psihic. Chiuretajul facut de un doctor bun nu poate conduce la infertilitate. Daca vrei sa iti dau mai multe detalii si daca ai intrebari poti sa imi scrii -
Am facut un ecograf si sunt disperata!!! Mi s-a descoperit un chist de 30 mm si sarcina nu se vede deloc. Mi s-a mai facut un test la cabinet si mi-a iesit si acela pozitiv. Doamna doctor mi-a spus ca exista doua posibilitati, ori ca sarcina sa se dezvolte in chist ori ca sa fie o sarcina extrauterina. Imi este foarte frica...nu stiu ce sa fac...Va rog saa ma ajutati!!!
Buna dimineata! Trebuie sa ramai sub supravegherea medicului ginecolog pentru stabilirea cu certitudine a diagnosticului si a conduitei terapeutice; numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 77cum pot sa scap de o sarcina nedorita?
- 2dupa avort inca mai am sangerari usoare
- 2implantul are cumva infuenta asupra sarcinii?
- 82mai pot avea un bebe dupa legarea trompelor uterine?
- 3vreau sa am un copil, dar sunt la menopauza de 4 ani
- 3cum si unde se poate efectua un avort si despre costul acestuia
- 3Sarcina si antidepresivele
- 0sarcina, candidoza vaginala
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 61Vaccinul anti D
- 3este posibil?
- 8Urgent: se poate vedea metadona in sange dupa 4 luni?
- 9avort fara sa afle parintii
- 2Implanturile mamare inainte sau dupa sarcina?
- 0sarcina.aspenter si tromboza??
- 1Sarcina si Scabia
- 6Sarcina sau raceala?
- 3Avort medicamentos
- 2Chiuretaj medicamentos incomplet
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Avortul recurent (habitual)
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia