Cat timp este normal sa sangerezi dupa chiuretaj?
Buna ziua,
Joi, 26.08 am facut un chiuretaj.Am sangerat foarte putin in ziua respectiva apoi vineri si sambata foarte putin.Duminica si luni am avut doar scurgeri maronii, insa marti a inceput sa imi curga sange ca la menstruatie.Vineri seara pe 3.09 am avut mici cheaguri de sange, este normal acest lucru?Este bine ca elimin cheaguri sau ca inca mai sangerez usor? Cat timp este normal sa sangerzi dupa chiuretaj ?
Joi, 26.08 am facut un chiuretaj.Am sangerat foarte putin in ziua respectiva apoi vineri si sambata foarte putin.Duminica si luni am avut doar scurgeri maronii, insa marti a inceput sa imi curga sange ca la menstruatie.Vineri seara pe 3.09 am avut mici cheaguri de sange, este normal acest lucru?Este bine ca elimin cheaguri sau ca inca mai sangerez usor? Cat timp este normal sa sangerzi dupa chiuretaj ?
6 comentarii
E normal ca dupa un chiuretaj, timp de o saptamana, doua sa mai ai scurgeri sanguinolente si resturi de mucoasa. Nu fa efort prea mare, nu sta mult timp in picioare si alimenteaza-te normal. Pastreaza o igiena intima zilnica si pansament vulvar.
daca am avut sucrgeri doar in ziua respectiva si mai apoi nimic e ceva in neregula?
buna am facut avort acum o luna am avut prima menstruatie si de obicei pe mine ma tine 5 zile dar tot mai sangerez cate un pic e normal acest lucru va rog mult sa ma ajutati.
Buna seara. Am făcut un avort pe data de 27 martie si de atunci sangerez într-una, nu abundent, am dureri de burta. Acum 2 zile m-am simțit cam rau amețeala, stări de vomă, dureri de cap insuportabile si oboseala am facut un test de sarcina din care reiese că sunt însărcinată. Mentionez ca iau contraceptive.
Bună Cristina. În situația ta sunt și eu, îmi poți spune cum ai trecut peste, dacă a fost nevoie de un tratament?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Pot face avort in 3 luni jumatate si ce riscuri sunt?
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 2iminenta de avort
- 8cum aflu cat de repede pot intrerupe o sarcina?
- 3tratament dupa avort
- 22despre avort
- 6Avortul prin contraceptive se poate ierta prin spovedire
- 4chiuretaj - dupa 5 zile am inceput sa sangerez
- 5cred ca am o sarcina nedorita.. exista si alta metoda in afara de avort?
- 5Sexul a devenit insuportabil, ajutor!
- 3este posibil?
- 6Pretul (maxim) avort la o clinica privata
- 9se mai poate face ceva?
- 4Sindromul Post Avort
- 14Ajutor! Iubita sau fosta mea iubita vrea sa faca avort
- 4Avort la 5 luni
- 1Misoprostol după avort chirurgical
- 2Avort in septembrie, dar acum in decembrie a început să îmi creasca burta si simt mișcări in burta.
- 0Întrerupe sarcina Urgent
Mai multe informații despre: Avortul Timpul de sangerare (TS)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: