este posibil sa fiu insarcinata dupa o sapt de la avort?
Buna ziua. Acum 2 sapt din pacate am trecut printr-un avort, si desi mi- s-a spus sa fac repaus sexual, am facut dragoste dupa o saptamana cu sotul meu, care nu a stiut de sarcina. Nu a ejaculat in mine..dar sunt sigura ca a intrat sperma pana in interiorul vaginului.
intrebare este pot ramane insarcinata acum la o sapt dupa avort?
si e prea tarziu sa mai i-au postinor daca au trecut 72 de ore din momentul contactului? Va rog, raspundeti-mi
intrebare este pot ramane insarcinata acum la o sapt dupa avort?
si e prea tarziu sa mai i-au postinor daca au trecut 72 de ore din momentul contactului? Va rog, raspundeti-mi
4 comentarii
va implor, dati-mi un rapuns.. sunt disperata. Sa merg sa i-au contraceptiv de urgenta? cum ma va afecta, daca nu sunt iar gravida, si totusi i-au pastila? Si daca i-au, va avea efect dupa 72 de ore?(ma rog, au trecut deocamdata 63-65 de ore)
dupa o sarcina/ avort.. o femeie ramane foarte usor insarcinata ( asta din cate stiu eu )...
mergi la un ginecolog.si iti va spuen el clar dupa un consult.
mergi la un ginecolog.si iti va spuen el clar dupa un consult.
Daca merg la ginecolog, pierd sansa de a lua pastila de a doua zi..asta e problema.. ce sa fac acum. sa i-au pastila sau nu. In 8 ore cel mult, nu va mai avea efect.
Si ma repet ideea este ca nu a ejaculat in mine, dar stiu sigur ca a intrat putina sperma in adancime, deci nu superficial, si de aici indoielile.
Alt avort nu vreau, si stiu ca sarcina asa repede nu este indicat.
Si ma repet ideea este ca nu a ejaculat in mine, dar stiu sigur ca a intrat putina sperma in adancime, deci nu superficial, si de aici indoielile.
Alt avort nu vreau, si stiu ca sarcina asa repede nu este indicat.
Buna Andreea, cunosc persoane care cu toate ca au luat postinor2 imediat dupa actul sexual tot nu le-a ajutat, asa ca multa baza nu mai ai pe pastila mai ales ca au trecut 2 zile si ceva.La medic e cel mai bine sa mergi si ce va fi va fi.Multa sanatate si sa ne spui ce-ai facut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina dupa un chiuretaj
- 4Sarcina imediat dupa avort?
- 3de ce nu mai raman insarcinata?
- 1vreau un copil...ingrijorare.
- 5chiuretaj acum 3 sapt. posibila o sarcina?
- 16sarcina dupa avort?:-s
- 5inainte de sarcina, ce analize trebuie sa fac? (pana acum am facut 2 avorturi)
- 6Sunt insarcinata? Testul de sarcina imi arata ca nu...
- 8Nu reusesc sa raman insarcinata. care ar fi cauzele?
- 11problema arzatoare: sunt insarcinata?
- 15ajutor!! sunt sau nu din nou insarcinata?
- 3sarcina dupa chiuretaj
- 15Însărcinată dupa avort?
- 5Sarcina după chiuretaj
- 2Sarcina dupa una esuata
- 2Ajutati-ma! Pe 07.06 am facut un chiuretaj si azi 02.07 am avut contact neprotejat
- 0Sarcina dupa un avort spontan
- 2Menstruatia dupa avort medicamentos
Mai multe informații despre: sarcina dupa avort
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: