vreau sa slabesc
buna ziua, doresc si eu sa slabesc macar 10 kg. -15, am 39 de ani un regim de viata sedentar, sunt dispusa sa fac chiar si putina gimnastica, sa tin o dieta desigur personalizata, ma speria painea la care nu pot sa renunt, desi stiu ca nu este sanatoasa, plina da afanatori painea facuta in casa ma poate ajuta mai mult?; ma poate ajuta cineva?
6 comentarii
Stiu ca o matusa de-a mea a slabit cu ciorba de varza (?) si paine neagra in loc de paine alba. Dupa parerea mea nu painea este problema ci sedentarismul, grasimile si zaharul !... o alta metoda ar fi lipsirea de masa de seara... inlocuirea ei cu un fruct !
Nu te ajuta cu nimic painea facuta in casa, doar e din aceeasi faina, plina de aditivi si alte alea. Painea de secara este cat de cat mai putin nociva. Mergi in supermarketuri si studiaza atent etichetele cu info nutritionale de pe fiecare punga cu paine. Vei gasi peste tot asa-zisele paini dietetice. Dar pana nu vei renunta macar partial la ea, rezultatele nu prea se vor vedea. Incearca sa te limitezi la 1-2 felii dimineata, 1 felie la pranz si deloc seara.Pacaleste-te. Tai-o in soldatei, mananc-o in firimituri, sa ai impresia ca e mai multa. Seara incearca sa mananci fructe sau lapte batut, iaurt, rosii cu branza slaba.
Daca bolnavul de cancer pulmonar nu poate inghiti tableta TARCEVA, prin ce metoda se poate administra?
Ce se intampla daca se zdrobeste tableta?Cunoasteti caz asemanator?Ce recomandati?
Ce se intampla daca se zdrobeste tableta?Cunoasteti caz asemanator?Ce recomandati?
Matusa mea e din Arad (dar nu stiu cand mai ajung pe acolo. eu sunt din Prahova). Mi-ar trebui si mie pt. metabolism.
Ai slabit pe dracu, chestia cu dr catalin moraru miroase a tzeapa de la o posta.
Prespun ca asta e site-ul lui: http://sirophealthy.blogspot.com/, nu?
Are cabinet in Arad? Imi dai o adresa sau un nr de telefon? Ca de adrese de mail de yahoo e plina lumea, e ca si cum mi-as face si eu una cu fecioara_maria@yahoo.com...
Oricum sunt convinsa ca veti gasi suficienti fraieri care sa comande prin posta un sirop de 10 lei pe care sa plateasca 250lei + curier. Iar "healthy" e un cuvant suficient de bine ales pentru fraieri ca sa nu gaseasca siropul pe net, pentru ca in Google acest cuvant are 165 milioane de indexari.
Ce v-ati zis, daca Herbalife vinde de 3miliarde pe an, doara vom vinde si noi macar de 10000USD...
Ca na, slabitul e la moda si se cauta.
p.s.
Daca a comandat cineva si a luat teapa poate face plangere pentru inselaciune.
Pastrati doar mailul de la doctor, ca-l gaseste Politia in 2 zile dupa IP.
Prespun ca asta e site-ul lui: http://sirophealthy.blogspot.com/, nu?
Are cabinet in Arad? Imi dai o adresa sau un nr de telefon? Ca de adrese de mail de yahoo e plina lumea, e ca si cum mi-as face si eu una cu fecioara_maria@yahoo.com...
Oricum sunt convinsa ca veti gasi suficienti fraieri care sa comande prin posta un sirop de 10 lei pe care sa plateasca 250lei + curier. Iar "healthy" e un cuvant suficient de bine ales pentru fraieri ca sa nu gaseasca siropul pe net, pentru ca in Google acest cuvant are 165 milioane de indexari.
Ce v-ati zis, daca Herbalife vinde de 3miliarde pe an, doara vom vinde si noi macar de 10000USD...
Ca na, slabitul e la moda si se cauta.
p.s.
Daca a comandat cineva si a luat teapa poate face plangere pentru inselaciune.
Pastrati doar mailul de la doctor, ca-l gaseste Politia in 2 zile dupa IP.
Bine cristinuca, du-te si comanda 1000 sticle de suc magic. Vezi ca pe alt site a scris ca iti cresc si sanii de la el, asa ca rezolvi mai multe probleme deodata :). Poate iti mareste si inteligenta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am nevoi de un medic nutritonist
- 16cum sa slabesc 8 sau 10 kg?
- 3am 17 ani si vreau sa slabesc
- 4obezitate gr.3
- 4as dori sa slabesc vreo 10 kg
- 4Cum sa slabesc 10-20 kg?
- 5va rog sa-mi recomandati un mod de a slabi, un regim
- 9Healthy cel mai bun produs de slabit
- 19asa am reusit
- 9vreau sa slavesc 5 kg, recomandari?
- 7vreau sa slabesc - 25-30 kg