ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Cum sa slabesc 10-20 kg?

26-01-2009
spartan
Nu este medic/terapeut
spartan
As dorii si eu sa slabesc 10 kg minim, 20 maxim.incerc sa nu mananc multa paine, mananc dimineata inainte de scoala, apoi cand vin de la scoala pe la ora 13-14, iar apoi seara pe la 6:30-7:00 incerc sa mananc 3 felii de paine feliata la masa de multe ori reusesc dar cateodata nu reusesc,.daca as manca fara paine as putea slabi mai repede ?
PS:am 17 ani 80 de kg si 1.70 inaltime
4 comentarii
0
26-01-2009, ora 18:46
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cam 10 kg ar trebui sa mai dai jos.Nu trebuie sa renunti de tot la paine, ai nevoie de acest aliment.Cred ca daca ai renunta la dulciuri, sucuri carbogazoase, shaorma, pizza si n-ai mai manca dupa ora 7-8 seara ai reusi sa slabesti.Ia-ti si un abonament la o sala.Numai bine!
0
27-01-2009, ora 21:46
spartan
Nu este medic/terapeut
spartan
@danabv, nu am nicio problema de sanatate, eu sunt fotbalist.joc fotbal de mic si am avut 2 accidentari, prima data mi-am rupt mana, parinti nu m-au lasat sa mai joc fotbal un an de zile si de atunci am luat serios in greutate, apoi dupa acel an fara fotbal am inceput din nou si dupa 5 luni, mi-am rupt piciorul si iar 1 an nu m-au lasat parintii.in iarna anului trecut avea 95 de kg.am reusit sa slabesc, slabeam aproximativ 5 kg pe luna si am reusit sa ajung la pe la 75.iar acum din nou cu sarbatorile astea m-am ingrasat si vroiam ceva de slabit rapid.multumesc pentru sfaturi
0
30-01-2009, ora 15:18
anamaria23
Nu este medic/terapeut
anamaria23
buna.a auzit cineva de pastila de slabit?cik chiar asa s-ar numi...stiti daca sunt rezultate, daca nu te ingrasi la loc sau poate chiar mai mult?am tot auzit k se vand bine in farmacii, dar pareri nu stiu.vreau sa slabesc 20 de kg, am cv rezultate, dar as mai vrea un "mic" ajutor pe langa regim si sport.
0
02-02-2009, ora 22:19
lidia_cluj
Nu este medic/terapeut
lidia_cluj
buna, eu am slabit 35 de kg, insa am schimbat foarte multe la mine,...ca stil de viata, ca alimentatie.am renuntat la cei 4 l de cola de care eram dependenta zilnic, am renutnat la dulciuri, la prajeli, mi-am controlat orele meselor, in sensul ca acum ultima masa o iau in jurul orei 18-19, nu seara tarziu...am inceput sa fac miscare si sa beau apa(ceea ce inainte se intampla f rar).am ajutat si cu suplimenti de nutritie.inca mai am de slabit, dar stiu ca sunt pe drumul cel bun si ma simt excelent.
http://nutritie.ning.com/ aici puteti vedea cateva poze cu mine.succes tuturor, si sa invingem in lupta cu kg:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.