vreau sa slabesc

buna am nascut de curand si acul de la cantar a ramas blocat la 62 kg am 26 ani si 1.65 inaltime, am ramas cu burta( cine ma vede zice ca am 4-5 luni, iar eu inainte de prima sarcina aveam 45 kg). as vrea sa tin o dieta ceva sa nu-mi afecteze lactatia. multumiri anticipate.
2 comentarii

Nevoile dv. nutritionale si ale bebelusului dv. pe care-l alaptati nu trebuie neglijate. Ideal e sa apelati la o dieta care in mod natural sa reuseasca sa previna ingrasarea, sa arda grasimile pre-existente, sa aduca reflexul satietatii mai devreme sau altfel spus sa actioneze ca un supresor natural al poftei de mincare.
In plus de asta sa asigure un aport de vitamine si minerale naturale (nu sintetice) suficient pentru a evita carentele.
Exista suplimenti nutritivi care reusesc sa intruneasca cerintele de mai sus si au determinat scaderea in greutate a celor care au apelat la ei si la metodele bazate pe folosirea lor.
Puteti slabi intre 4 si 10 kg (mai mult daca simultan faceti si miscare).
O eventuala suprimare a cinei si dupa finalizarea curei de slabire poate conserva in timp noul look obtinut.
Puteti sa va informati mai mult -. Nu pierdeti nimic, dar este posibil sa gasiti ceea ce cautati.
In plus de asta sa asigure un aport de vitamine si minerale naturale (nu sintetice) suficient pentru a evita carentele.
Exista suplimenti nutritivi care reusesc sa intruneasca cerintele de mai sus si au determinat scaderea in greutate a celor care au apelat la ei si la metodele bazate pe folosirea lor.
Puteti slabi intre 4 si 10 kg (mai mult daca simultan faceti si miscare).
O eventuala suprimare a cinei si dupa finalizarea curei de slabire poate conserva in timp noul look obtinut.
Puteti sa va informati mai mult -. Nu pierdeti nimic, dar este posibil sa gasiti ceea ce cautati.

Parca as fi eu dupa cea de-a 2a nastere!Cu burtica e o problema pt ca se duce cel mai greu, dar se duce.Vezi ce-ti propune dl Vladianu, insa eu iti recomand sa incepi un program de controlul greutatii dupa ce termini de alaptat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce ar trebui sa fac pentru a scapa de burta?
- 7as dori un regim de slabit
- 3fac cat mai mult sport si nu reusesc sa slabesc
- 2As dori si eu daca se poate o dieta
- 6vreau sa slabesc cat mai repede si sa nu ma mai ingras la loc
- 5Cum aflu daca nu iau un produs contrafacut?
- 7doresc sfaturi pt diete
- 4cum sa slabesc usor?
- 3vreau sa slabesc
- 5va rog sa-mi recomandati un mod de a slabi, un regim
- 5doar prin sport slabesti repede
- 3Am slabit dupa operatie
- 9vreau sa slavesc 5 kg, recomandari?
- 2Vreau sa slabesc!
- 5Incerc sa slabesc.. pot lua ColonHelp?
- 3pierdere in greutate
- 1dependenta pastile de slabit
- 1Vreau sa slabesc
- 5Pentru cei care au probleme de greutate
- 15Vreau sa slabesc din nou!
Mai multe informații despre: Slabirea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: