Obezitate de gradul 2, am sa inving obezitatea! voi nu vreti?
Buna, sunt Dana am 27 ani, si la a 2-a nasterea am ajuns la 115 kg, si am doar 1.63 cm...de 2 ani ma tot chinui sa scap de kg in plus...in ajunul Craciunului aveam 94 kg, si am zis sa vad cate kg o sa pun cu sarbatorile.M-am cantarit pe 3 ianuarie 2009...si aveam 100kg...era sa lesin de suparare, adevarul e ca nu m-am abtinut de la nimik.Pe 5 ianuarie am inceput ca tin o dieta si sa mananc sanatos, am zis STOP kg in plus, vreau sa ma simt si eu atragatoare.femeie.Vreau sa va zic ca se poate...din 5 ianuarie pana azi 3 februarie am ajuns la 90 kg...am slabit 10 kg...mancand sanatos si mergand zilnic la aerobic.Deci se poate.haide-ti fetelor sa invingem kg...care ne inebunesc si ne complica viata.SUCCES STOP OBEZITATI.
11 comentarii
se poate ! ma bucura foarte tare entuziasmul tau... munceste pentru a te multumii cu tine si pentru te simtii bine si a avea o viata mai mult decat sanatoasa !ajuta pe cei in aceasta situatie si ridica'i cu optimismul si munca ta :D
arata'le ca daca vrei cua devarat poti invinge obezitatea si kgmele in plus ce iti fac viata mai grea
arata'le ca daca vrei cua devarat poti invinge obezitatea si kgmele in plus ce iti fac viata mai grea
Buna, si eu sunt in razboi cu kg in plus.Am 45 ani 1.63{am scazut 2 cm}si 85 kg, aveam pe 20 ian iar acum am 79.Am incercat tot felul de metode dar nu au dat rezultate, eu am si hipotireidie sunt la menopauza si mai fac si tratamente hormonale, dar pana la urma am mers la nutritionist si vad ca merge si ma pot abtine de la rontait.Problema este ca nu am voie sa fac nici miscare doar sa merg am voie si nici asta mult dar am speranta ca voi reusi pentru ca trebuie si va mai spun ca de cand am inceput sa dau jos kg ma simt mai vioaie.Urez succes tuturor persoanelor care doresc sa slabeasca iar celor care nu au in plus kg sa faca tot efortul sa se mentina asa pentru ca zicala ;gras si frumos;nu e si sanatoas.Succes!
Ma bucur mary44 ca ai reusit sa slabesti 6 kg...si iti doresc multa putere si vointa pt ca restul vine de la sine.sunt alaturi de tine, si eu trebuie sa slabesc cel putin 30 de kg.dar voi slabi.merg inainte, nu vreau sa sufar o viata intreaga pt ca nu sunt in stare sa ma abtin de la unele lucruri.deci se poate...haide-ti fetelor curaj.viata e prea frumosa...si trebuie traita cat mai sanatos.BAFTA SI STOP OBEZITATI
Ma bucur mary44 ca ai reusit sa slabesti 6 kg...si iti doresc multa putere si vointa pt ca restul vine de la sine.sunt alaturi de tine, si eu trebuie sa slabesc cel putin 30 de kg.dar voi slabi.merg inainte, nu vreau sa sufar o viata intreaga pt ca nu sunt in stare sa ma abtin de la unele lucruri.deci se poate...haide-ti fetelor curaj.viata e prea frumosa...si trebuie traita cat mai sanatos.BAFTA SI STOP OBEZITATI
0
03-02-2009, ora 19:49
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Fetelor, felicitari!da, asta e singura cale:alimentatie sanatoasa(grija sa nu fie bazata pe proteine)si sport.Multa perseverenta!
danuta felicitari!!!!!!!!!!!!! spune-mi si mi ete rog ce cura ai inceput?
Buna Lidiutza...acesta dieta am mai tinut-o si acum 4 ani si am slabit foarte mult.dar acum depinde de fiecare...unele prietene nu au putut sa o tina, dar mi-e nu mi s-a parut atat de grea pt ca mananci din 2 in 2 ore incepand de la 7 dimineata pana la 19 seara.
-ora 7:-o cafea fara zahar sau ceai
-ora 9:-un ou fiert sau 2-3 mere
ora 11:-un cub de branza topita sau 2 feli de branza
ora 13:- 1 piept de pui cu salata(castraveti, rosi, ardei, ceapa, ridichi, varza,..etc), sau 2 cartofi potriviti fierti, sau legume fierte.
ora15 :-un iaurt natural
ora17 :-200 ml de suc de rosi
ora 19 :-3 mere sau 1 compot mic de fructe
Se bea multa apa plata, si cat mai mult sport.
Sincer eu ma simt foarte bine..acum fiecare crede si face ce vrea...dar am reusit sa slabesc asta conteaza.Bafta fetelor...caci si eu am un drum lung pana la greutatea normala.
-ora 7:-o cafea fara zahar sau ceai
-ora 9:-un ou fiert sau 2-3 mere
ora 11:-un cub de branza topita sau 2 feli de branza
ora 13:- 1 piept de pui cu salata(castraveti, rosi, ardei, ceapa, ridichi, varza,..etc), sau 2 cartofi potriviti fierti, sau legume fierte.
ora15 :-un iaurt natural
ora17 :-200 ml de suc de rosi
ora 19 :-3 mere sau 1 compot mic de fructe
Se bea multa apa plata, si cat mai mult sport.
Sincer eu ma simt foarte bine..acum fiecare crede si face ce vrea...dar am reusit sa slabesc asta conteaza.Bafta fetelor...caci si eu am un drum lung pana la greutatea normala.
Din pacate eu nu am cum sa fac sport deoarece am doua operatii de cezariana, ultima fiind acum 6 luni. Multumesc! Voi incerca sa o tin fara sport insa.Bafta in continuare. Sper sa reusesti sa ajungi la greutatea pe care ti-o doresti!
Lidiutza nici eu nu am voie sa fac efort dar merg pe jos nu asa ca la o plimbare un pic mai grabita si distante mai mici ptr ca incepe sa ma doara coloana si de multe ori am plecat pe jos si m-am intors cu taxi ptr ca nu mai puteam sa merg.Dieta ;multa apa plata, obligatoriu 3 mese pe zi, intre mese doar fructe si apa, la masa de pranz carne de pui sau vita si eu consum fff des legume la gratar, ciuperci dovlecei, ardei
vinete, vinetele le tai felii si le frig putin ca pe ciuperci, iar ciupercile inlocuiesc carnea de pui si contin mai putine calorii.Paine nu mananc decat la pranz cand am supa, la salata cu piept de pui nu mananc deloc paine.Portia de mancare trebuie sa fie cam cat un pumn strans{la marime}si trebuie todeauna sa simti ca nu te-ai saturat, ca a mai ramas un loc liber.Mult succes.
de la cei de la herbalife a folosit cineva?sunt bune, sau dau rezultate pe termen lung?
vinete, vinetele le tai felii si le frig putin ca pe ciuperci, iar ciupercile inlocuiesc carnea de pui si contin mai putine calorii.Paine nu mananc decat la pranz cand am supa, la salata cu piept de pui nu mananc deloc paine.Portia de mancare trebuie sa fie cam cat un pumn strans{la marime}si trebuie todeauna sa simti ca nu te-ai saturat, ca a mai ramas un loc liber.Mult succes.
de la cei de la herbalife a folosit cineva?sunt bune, sau dau rezultate pe termen lung?
0
05-02-2009, ora 11:44
Dr. Gheorghiu Mihaela
Medicina naturista, complementara, alternativa, ploiesti, brasov, bacau-colaborare cab.medicale
Da, Herbalife am folosit eu cand eram studenta.intradevar, am slabit nu mult insa, iar cand am intrerupt am pus inapoi dublu.m-am convins(de parca nu eram!...am luat Herbalife la insistentele surorii mele)ca numai un stil de viata sanatos(gandire, alimentatie si sport)poate rezolva problema.ceea ce s-a si intamplat.si acum folosesc suplimente naturiste doar pentru intretinere si protectie alimentara, insa baza ramane alimentatie vegetariana si evitarea combinarii carbohidrati cu proteina, evitarea carbohidratilor cu grasimi si a dulciurilor, sport in medie 30 minute zilnic.
buna danuta82...voi incepe si eu dieta ta pentru ca nu m-i se pare grea...insa nu stiu daca pt mine va da rezultate!am 1.65 si 105 kg.voi fi alaturi de voi si va voi tine la curent..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2scăderi in greutate şi oboseală
- 5Am nevoie de sfatul dvs privind regimurile alimentare-foarte urgent
- 2Ce am? Ce fac? M-am ingrasat 8 kg in 6 luni!
- 2si eu vreau sa slabesc..
- 0vreau sa ma ajutati si pe mine?
- 6a incercat cineva reductilul?
- 2dieta personalizata
- 3154 cm si 95 de kg si ma chinui de multi ani cu diverse diete
- 2as dori un mic ajutor: sa slabesc 10 kg
- 8Regim alimentar - minus 20 kg
- 7vreau sa slabesc - 25-30 kg
- 4o dieta pentru a slabii usor
- 0dieta drastica de aproape 4 luni
- 9Controversata capsula de slabit
- 1ma ingras.cum pot sa slabesc?
- 3obezitate sau hipercorticism?
- 4vreau sa slabesc sa fiu sanatoasa
- 3Tratamentul Obezitatii prin montare de balon intragastic temporar
- 2Dieta si stil de viata sanatos
- 1Sunt bune cărțile de Jason Fung pentru diabet și obezitate?
Mai multe informații despre: Obezitatea Slabirea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Obezitate
- Sindromul Pickwick
- Obezitatea juvenilă
- Pasi catre o greutate ideala
- Indulcitorii artificiali - o alternativa sigura pentru zahar?
- Obezitatea
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Pastilele de slăbit
- Cele mai populare diete ale anului 2014
- Mici schimbări în dietă care te vor ajuta să slăbești
- Regim de slăbit rapid
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: