Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
Buna seara, imi intarzie menstruatia de 2 saptamani si cv si ieri am facut un test de sarcina si mia iesit doar liniuta de control si lam uitat in baie mai pe seara am fost la baie si cand sa il arunc man uitat inca odata la el si am vazut ca aparuse inca o liniuta dar vag se vedea in sters astazi mi-am luat altul si am citit PE prospect ca aparitia rezultatului sunteti insarcinata dupa 10 minute nu este valabil se poate sa fie asa nu imi doresc o sarcina acum sunt foarte ingrijorata
6 comentarii
Doamnele care nu doresc o sarcina folosesc prezervativ zeci de ani si nu raman insarcinate niciodata.
Incercati sa preveniti ca sa nu mai treceti prin toate culorile curcubeului.
Nu sunteti insarcinata daca rezultatul la timpul specificat pe prospect era negativ, adica doar o liniuta.
Incercati sa preveniti ca sa nu mai treceti prin toate culorile curcubeului.
Nu sunteti insarcinata daca rezultatul la timpul specificat pe prospect era negativ, adica doar o liniuta.
Va multumesc pentru raspuns dar sunt ingrijorata pentru ca menstruatia nu isi face aparitia se poate intarzia si din alte cauze?
Poate au aparut chisturi pe ovare. Poate fi o cauza. Mai sunt si altele. Dar numai dupa un control ginecologic amanuntit puteti afla cauza reala. Sunt vreo 10 cauze. Dati cautare pe net.
Am o mancarime in vagin de la ce ar putea fii?
Infectie. Mergeti la ginecolog, faceti test secretie si in functie de rezultat va prescrie tratament.
De obicei mancarimile vaginale sant datorita candidozei, dar este necesar sa mergeti la ginecolog pentru o analiza a secretiei vaginale.
„Din dragoste de oameni, pentru oameni”
Psiholog-psihoterapeut-prof. psihopedagog Nedelcu Marilena Tatiana
„Din dragoste de oameni, pentru oameni”
Psiholog-psihoterapeut-prof. psihopedagog Nedelcu Marilena Tatiana
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Imi intarzie menstruatia.. sunt foarte speriata!
- 3Parerea unui medic, va rog ! :(
- 6prietenul meu are probleme!!!
- 9mi-au aparut in zona pubiana niste bubite rosii
- 10pilula de a doua zi
- 6pot ramane insarcinata.?
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 2O parere va rog ! Menstruatie intarziata, Simptome sarcina
- 2Întârziere menstruație
- 2E posibil să nu imi vină menstruația pentru ca am luat progesteron?
- 3Intarziere menstruatie
- 0Întârziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 0Imi intarzie menstruatia
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 1Injectii cu triamcinolon
- 0Întârziere menstruație anexita
- 0Sunt gravida?
- 0Exista posibilitatea sa fiu insarcinata?
- 2Nu ii vine perioada dupa sex
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei mancarimile in zona genitala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: