Întârziere menstruație
Oare să fiu însărcinată? Îmi întârzie menstruația de o săptămână tot aștept și nimic. Mi-am făcut și 2 teste de sarcina și amândouă mi-au ieșit negativ. De vreo câteva luni mai exact din februarie am dereglări ale menstruației și mă ține mai puțin ca de obicei 3-4 zile și înainte aveam 6-7 zile la un interval de 28-36 de zile menționez că am 34 de ani și am doua fete.Incercam sa mai facem un bebe și nu reușim de aceea nu știu ce să mai cred.Simptome cum că mi-ar veni menstruația am, mă dor sâni pe sub burta mă.mai înțeapă și urinez mai des decât de obicei.asta cam din ziua când trebuia să-mi vină menstruația. Recent am făcut și un test Papanicolau și a ieșit bun.Astept răspunsul dumneavoastră. Va mulțumesc.
2 comentarii
Simtomele nu sunt specific si nu pot da un diagnostic. Daca testele de sarcina raman negative mergeti la o ecografie transvaginala sa excludeti un chist ovarian.
Va mulțumesc pentru răspuns. Menstruația inca nu a venit sunt tot mai neliniștită am sa mai repet peste câteva zile testul și dacă e tot negativ o să mă adresez medicului meu ginecolog. O zii bună
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 3De ce imi intarzie menstruatia?
- 2mi-a intarziat menstruatia
- 7Intarzierea menstruatiei si concediul
- 1nu-mi vine CM
- 7ciclu intarziat 2 luni, teste de sarcina negative
- 5probleme cu menstruatia
- 3Menstruatie intarziata
- 1Intarziere menstruatie
- 2menstruatie intarziata 22 de zile doua teste de sarcina negative
- 0Nu știu ce se întâmpla
- 1Intarziere menstruatie
- 4Mi-a intarziat 3 saptamani.
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 0Menstruatie intarziata
- 2Sex anal și sarcina
- 2Nu mi vine ciclu dupa un contact sexual neprotejat
- 4Lipsa menstruatiei
- 4Pastila de a 2a zi
- 1Posibila intarziere a menstruatiei
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: