Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative?
Data penultimei menstre a fost 5 decembrie, a ultimei 1 ianuarie. In intervalul de 12-14 ianuarie am avut contact sexual neprotejat. Desi in 28-30 ianuarie trebuia sa am menstruatie, aceasta nu a venit.Am facut doua teste, unul in 2 ian. si unul in 5 ian. amandoua negative. Exista posibilitatea de a fi insarcinata si testele sa iasa negative hiar daca sunt facute dupa mai mult de14 zile de la contact ?
5 comentarii
TEORETIC un test de sarcina este pozitiv in mometul in care se produce implantarea zigotului in mucoasa uterina si incepe sa secrete substanta detectata in urina, adica la 6-12 zile de la conceptie. dar exista si rezultate fals negative cum ar putea fi cazul tau. iti recomand sa mai faci un test de sarcina si sa fii atenta la urmatoarele: testul sa fie la temperatura camerei, sa fie nedeteriorat, in termenul de valabilitate. sa citesti cu atentie instructiunile, pentru ca sunt teste care se fac doar din urina de dimineata. sa lasi bandeleta in contact cu urina minim 5 sec. sa lasi testul pe o suprafata orizonatala. daca este tot negativ, si vrei sa stii sigur daca esti sau nu insarcinata, iti recomand sa mergi la un medic ginecolog, care iti poate recomanda un test din sange sau poate pune diagnosticul de sarcina din semne indirecte. sa auzim de bine.
Testele au fost facute in conditiile de pe prospect, amintite si de d-voasta ! Vizita la un doctor este exclusa, nelocuind in Romania si vrand sa evit inregistrarea unei sarcini nedorite ! Voi repeta acest test ! Va multumesc pentru raspunsul deosebit de promt si bine detaliat ! Toate cele bune !
buna am si eu o intrebare exista posibilitatea sa fiu insarcinata dar sa nu am pofte, greturi, si ciclul menstrual sa vina exact la timp si sa am mult ca de obicei si tot atatea zile ????????este oare posibil??????????
poftele si greturile sunt optionale. sangerarea in timpul sarcinii insa este o problema. chiar daca ar fi, ea nu ar putea fi dusa la termen, sangerarea masiva fiind un semn de avort spontan.
eu iti zic din ce a patit profesoara mea de engleza - fosta. A descoperit intamplator ca era in luna a IV-a, la mare, in timp ce tocmai survenea un avort spontan. Nu a avut NICIUN simptom, nu tiu greata, nu tu ameteala, nu tu oboseala, nu tu pofte sau apetit foarte mare, ciclu a avut in toate lunile si se pare ca regulat, sau ceva de genul asta. Deci NIMIC care sa ii dea de gandiut. Si totusi...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sunt insarcinata?
- 4sunt disperat.. poate fi insarcinata?
- 8O fi sarcina sau nu?
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 3speriat de moarte.. a ramas insarcinata?
- 6poti ramane insarcinata doar daca "s-a jucat"?
- 3sunt insarcinata ?
- 8intarzierea menstruatiei, test de sarcina negativ
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 3Sarcina?
- 5test de sarcina pozitiv si menstruatia
- 6menstruatie intarziata sau sarcina?
- 0Posibila sarcina?
- 7Sunt gravida ?
- 3Sunt însărcinată ?
- 8Este sau nu insarcinata?
- 1Mi a întârziat menstruația 13 zile
- 1Secreții vaginale și întârzierea ciclului
- 0Analize hormonale
- 2Ajutor ! atat de mult imi doresc sa fie sarcina
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: