Întârziere menstruație
![Maria_elena235](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună ziua, am o problema destul de mare și sunt foarte îngrijorată. Mi a întârziat menstruatia de 4 zile. Am avut contact sexual acum 2 3 săptămâni, primele MAXIM 5 minute au fost neprotejate, după care am pus prezervativ, ejacularea NU a avut loc în interior. Acum am simptomele pe care le aveam înainte de venirea ciclului (schimbări de dispoziție, tristețe, dureri de burtă), însă nici urma de ciclu... Menționez ca am o viata sexuala activa, iar pana acum nu am mai avut aceasta problema, ciclul meu nu este regulat, doua luni vine cam în aceleasi zile, iar apoi cu o săptămână sau mai mult înainte, ultima întârziere am avut o în octombrie.
Acum o săptămână am avut candidoza vaginala, perioada aceasta a fost una plina de stres, cu alimentație nesănătoasă, multe băuturi acidulate, și programul de somn schimbat, se poate sa fie acestea niște motive din cauza cărora întârzie? Se poate o posibila sarcina.???
Acum o săptămână am avut candidoza vaginala, perioada aceasta a fost una plina de stres, cu alimentație nesănătoasă, multe băuturi acidulate, și programul de somn schimbat, se poate sa fie acestea niște motive din cauza cărora întârzie? Se poate o posibila sarcina.???
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarziere menstruatie - provocare
- 3Intrebare
- 4sarcina? astept raspuns urgent
- 4menstruatie intarziata dupa primul blister
- 6Am facut neprotejat in a 29-a zii de menstruatie...e a 31 si inca nu i-a venit.De ce?
- 1Intarziere menstruatie
- 2Probleme cu menstruatia va rog raspundeti
- 3Posibil sarcina?
- 2Pot fi gravida dupa un chiuretaj daca am folosit prezervativ?
- 2Sex neprotejat
- 0Posibila sarcina
- 0Menstruatiei
- 1Intarzierea menstruatiei
- 2Ajutati-ma! ne dorim un bebe
- 0Perioada Menstruala
- 13Întârziere menstruație
- 0Posibil sarcina
- 0Lipsa menstruatie
- 8Menstruatie intarziata
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: