Insarcinata sau nu ?
Buna,
Am avut menstruatia ultima data la sfarsitul lunii mai, de atunci insa a urmat o perioada stresanta, aceea fiind luna iunie in care am avut examene pentru facultate. Din mai pana acum nu mi-a venit menstruatia si sunt speriata ca ar putea fii vorba de o sarcina. Am facut sex neprotejat dar doar pentru 30 de secunde si iubitul meu nu a ejaculat in mine. Am facut 2 teste de sarcina, unul saptamana trecuta pe data de 10 iulie, si au iesit ambele negative. Credeti ca sunt insarcinata sau e doar o dereglare hormonala? Tin sa precizez ca am dureri de spate, sanii putin mariti, cosuri pe fata si simptome pre-menstruale.
Multumesc in avans!
Am avut menstruatia ultima data la sfarsitul lunii mai, de atunci insa a urmat o perioada stresanta, aceea fiind luna iunie in care am avut examene pentru facultate. Din mai pana acum nu mi-a venit menstruatia si sunt speriata ca ar putea fii vorba de o sarcina. Am facut sex neprotejat dar doar pentru 30 de secunde si iubitul meu nu a ejaculat in mine. Am facut 2 teste de sarcina, unul saptamana trecuta pe data de 10 iulie, si au iesit ambele negative. Credeti ca sunt insarcinata sau e doar o dereglare hormonala? Tin sa precizez ca am dureri de spate, sanii putin mariti, cosuri pe fata si simptome pre-menstruale.
Multumesc in avans!
3 comentarii
Buna ziua,
un contact sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina chiar daca ejacularea nu se produce in interior, lichidul seminal (secretia eliminata in timpul actului sexual) contine spermatozoizi deci puteti ramane insarcinata. In cazul in care nu doriti o sarcina va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va recomande metoda contraceptiva cea mai potrivita pentru dvs pentru a nu ramane insarcinata
o zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
un contact sexual neprotejat poate rezulta cu o sarcina chiar daca ejacularea nu se produce in interior, lichidul seminal (secretia eliminata in timpul actului sexual) contine spermatozoizi deci puteti ramane insarcinata. In cazul in care nu doriti o sarcina va recomandam sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va recomande metoda contraceptiva cea mai potrivita pentru dvs pentru a nu ramane insarcinata
o zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Iubitul meu a ejaculat pe organul meu genital, iar sperma sa s-a prelins pana pe anus. E posibil sa raman insarcinata? Nu a exitat penetrare, dar ma te tem ca a patruns sperma inauntru. Poate chiar si cand am folosit dusul sa fi "impins" sperma mai inauntru.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 60Intarzierea menstruatiei
- 4modificare menstruatie
- 6postinor 2 si efectele sale
- 4intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
- 11Sunt gravida? Ajutor urgent pls
- 5prezervativul rupt, postinor 2, menstruatie intarziata = sarcina?
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 0Menstruatia intarziata si cerazette
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 2Menstruatia intarziata.
- 1Menstruația îmi întârzie
- 4nu mi-a venit menstruatia de vreo doua luni
- 0Intarzierea menstruatiei 14 zile
- 0Mi-a intarziat menstruatia 3 zile. Pot fii gravida?
- 1Menstruatie intarziata
- 2Ce poate fi? Sarcina nu cred.
- 3Sex protejat sanse la o probabila sarcina?
- 0Menstruație întârziată și, totuși, teste negative
- 3Întârzierea menstruație
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: