Întârziere menstruație, dar totuși test negativ
Bună seara!
Îmi întârzie menstruația deja14 zile. Am făcut 2 teste de sarcină și ambele au fost negative. Am avut câteva întâmplări când prezervativul s-a rupt în timpul actului sexual și de câteva ori nu am folosit protejare, dar partenerul a ejaculat în altă parte.
Țin să menționez că menstruația nu venea regulat, am mai avut întârzieri de 6, 9 și 13 zile, dar aceasta e cea mai lungă perioadă și mă îngrijorează. De asemenea, am pierdut din greutate în ultima perioadă (mă gândeam că aceasta ar putea într-un fel explica întârzierea), sau faptul că nu am avut mai bine de jumătate de an un contact sexual și recent l-am reînceput.
Îmi întârzie menstruația deja14 zile. Am făcut 2 teste de sarcină și ambele au fost negative. Am avut câteva întâmplări când prezervativul s-a rupt în timpul actului sexual și de câteva ori nu am folosit protejare, dar partenerul a ejaculat în altă parte.
Țin să menționez că menstruația nu venea regulat, am mai avut întârzieri de 6, 9 și 13 zile, dar aceasta e cea mai lungă perioadă și mă îngrijorează. De asemenea, am pierdut din greutate în ultima perioadă (mă gândeam că aceasta ar putea într-un fel explica întârzierea), sau faptul că nu am avut mai bine de jumătate de an un contact sexual și recent l-am reînceput.
1 comentarii
Cel mai inteligent lucru este să consultați un ginecolog și să-i urmați sfaturile.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 10pilula de a doua zi
- 2De ce nu imi vine menstruatia?
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 6Am luat 5 ani la rad fara intrerupere anticonceptiolane; le-am lasat si CM a luat-o razna
- 7ciclu intarziat 2 luni, teste de sarcina negative
- 3Intarzierea menstruatiei, amenie
- 1Intarziere ciclu, 3 teste negative
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 1Intarziere menstruatie aproape 2 luni
- 1Intarzierea menstruatiei
- 1Menstruatie intarziata
- 2Menstruație
- 044 de ani.. Intarziere menstruație, teste negative!
- 2Sarcina? Am nevoie de sfatul unui medic. Urgent!!
- 1Sarcina fara contact sexual?
- 1Întârziere ciclu
- 0Perioada Menstruala
- 8Menstruatie intarziata
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: