Întârziere menstruație, dar totuși test negativ
![Tina9](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună seara!
Îmi întârzie menstruația deja14 zile. Am făcut 2 teste de sarcină și ambele au fost negative. Am avut câteva întâmplări când prezervativul s-a rupt în timpul actului sexual și de câteva ori nu am folosit protejare, dar partenerul a ejaculat în altă parte.
Țin să menționez că menstruația nu venea regulat, am mai avut întârzieri de 6, 9 și 13 zile, dar aceasta e cea mai lungă perioadă și mă îngrijorează. De asemenea, am pierdut din greutate în ultima perioadă (mă gândeam că aceasta ar putea într-un fel explica întârzierea), sau faptul că nu am avut mai bine de jumătate de an un contact sexual și recent l-am reînceput.
Îmi întârzie menstruația deja14 zile. Am făcut 2 teste de sarcină și ambele au fost negative. Am avut câteva întâmplări când prezervativul s-a rupt în timpul actului sexual și de câteva ori nu am folosit protejare, dar partenerul a ejaculat în altă parte.
Țin să menționez că menstruația nu venea regulat, am mai avut întârzieri de 6, 9 și 13 zile, dar aceasta e cea mai lungă perioadă și mă îngrijorează. De asemenea, am pierdut din greutate în ultima perioadă (mă gândeam că aceasta ar putea într-un fel explica întârzierea), sau faptul că nu am avut mai bine de jumătate de an un contact sexual și recent l-am reînceput.
1 comentarii
![Dr. Petre Muresan](/arata_img.php?img=cont_153123.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cel mai inteligent lucru este să consultați un ginecolog și să-i urmați sfaturile.
dr Petre Mureșan
dr Petre Mureșan
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sunt disperata..am nevoie de o parere
- 3lichidul seminal..cat e de -periculos-?
- 29Intarzierea menstruatiei
- 11Este insarcinata?:|:|:|
- 5intarziat menstruatie, test de sarcina negativ
- 4intarzierea menstruatiei o luna.. sunt insarcinata?
- 1Am avut primul contact sexual, iar menstruatia nu a aparut..
- 2Intarziere menstruatie 5 zile test sarcina negativ
- 5am nevoie de raspuns urgent... sunt insarcinata? raspundeti mi va rog
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 0Intarzierea ciclului menstrual
- 0Ciclu menstrual intarziat
- 11Ciclu întârziat
- 0Intarziere memstruatie 21 zile
- 1Întârzierea menstruației
- 0Posibila sarcină?
- 0Intarzierea menstruatiei
- 0Intarzierea Menstruatiei dupa operatie
- 3Întârzierea menstruației
- 1Întârziere menstruație 3 teste negative
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: