Infectie sau bts?
Buna! Mi-am inceput viata sexuala, primele 2 dati fara prezervativ si ultima protejat (in decursul a o saptamana). Dupa vreo 2 zile de la ultimul contact am de cateva zile o mancarime, la inceput era la intrarea in vagin, acum e putin mai extinsa parca, este si o mica senzatie de arsura. Secretii anormale nu sunt. Ce poate fi? Remedii naturiste? As prefera sa nu ajung la ginecolog. Poate fi o infectie? Prietenul fara sa se spele pe maini inainte a introdus mana in vagin si in anus si iar in vagin dupa primul contact, poate sa fie de aici sau e ceva bts?
6 comentarii
Bts
Test secretie la ginecolog sa vezi ce e si apoi ceri tratament pt amandoi.
Vezi Sexul in afara casatoriei are un pret, pe Youtube. Poti sa ramai insarcinata oricand. Poti sa iei bts-uri. Se merita ? Mai gandeste-te.
Cum adica sa bage degetul in vagin si apoi anal ? Incearca sa te trezesti la realitate. O femeie cauta in general un barbat cu care sa faca o familie, cu care sa faca o casa, sa aiba copii. Baiatul asta e potrivit acestui profil ?
Intreaba-l direct cu cate femei a avut contact sexual inaintea ta de e asa versat. Poate sa fie nu numai o infectie banala, poate fi o infectie cu un HPV care ulterior sa provoace veruci. Poti sa iei un HPV cancerigen care costa zeci de milioane sa-l tratezi. Iar el iti va intoarce spatele, fara sa te ajute cu nimic.
Chiar te rog sa mergi la ginecolog, pune-l sa plateasca testul de secretie si medicatia. Ca pina la el nu ai avut nimic. Vezi cum reactioneaza. Nu pot sa cred ca sunteti atat de naive si ca barbatii pot face cu voi ce vor.
Te cred ca ai fost virgina. Dar nici chiar in halul asta sa va prosteasca in fata. Urmareste sa iti vina menstruatia la timp, sa nu fi ramas insarcinata.
Test secretie la ginecolog sa vezi ce e si apoi ceri tratament pt amandoi.
Vezi Sexul in afara casatoriei are un pret, pe Youtube. Poti sa ramai insarcinata oricand. Poti sa iei bts-uri. Se merita ? Mai gandeste-te.
Cum adica sa bage degetul in vagin si apoi anal ? Incearca sa te trezesti la realitate. O femeie cauta in general un barbat cu care sa faca o familie, cu care sa faca o casa, sa aiba copii. Baiatul asta e potrivit acestui profil ?
Intreaba-l direct cu cate femei a avut contact sexual inaintea ta de e asa versat. Poate sa fie nu numai o infectie banala, poate fi o infectie cu un HPV care ulterior sa provoace veruci. Poti sa iei un HPV cancerigen care costa zeci de milioane sa-l tratezi. Iar el iti va intoarce spatele, fara sa te ajute cu nimic.
Chiar te rog sa mergi la ginecolog, pune-l sa plateasca testul de secretie si medicatia. Ca pina la el nu ai avut nimic. Vezi cum reactioneaza. Nu pot sa cred ca sunteti atat de naive si ca barbatii pot face cu voi ce vor.
Te cred ca ai fost virgina. Dar nici chiar in halul asta sa va prosteasca in fata. Urmareste sa iti vina menstruatia la timp, sa nu fi ramas insarcinata.
Baiatul asta asa versat nu ti-e clar ca a facut sex anal cu mai multe femei si ca s-a infectat ca nu a folosit prezervativ ?
Ai nevoie de la medicul de familie de trimitere la ginecolog. Daca nu sa-ti plateasca ginecolog particular si testul de secretie. Daca nu pune-l pe liber. Asta nu e om. Bag pariu ca a infectat mai multe fete.
Ai nevoie de la medicul de familie de trimitere la ginecolog. Daca nu sa-ti plateasca ginecolog particular si testul de secretie. Daca nu pune-l pe liber. Asta nu e om. Bag pariu ca a infectat mai multe fete.
Un mod foarte "potrivit" de a incepe viata sexuala. Nu ai ratat niciuna dintre categorii: risc de sarcina, risc de BTS si perversiuni sexuale in acelasi timp. Este foarte probabil ca una din trei a dat rezultate, astfel incat este cazul de faci exact ceea ce nu doresti: mergi de urgenta la medic si fa analizele specifice. Si poate ceva educatie sexuala pentru ca lucurile sa nu devina chiar si mai periculoase pe viitor.
Bună, am și eu o problema acum 6 luni am avut un contact sexual neprotejat . Doar ca de câteva zile mi-a apărut o bubite de culoarea pielii la intrare în vagîn, iar secreția și-a schimbat culoarea. Am mare nevoie de un sfat ce poate sa fie pana reușesc sa ajung la medicul ginecolog pentru teste . Adevărul e ca sunt foarte speriata am citit pe internet despre o mulțime boli dar parcă nici una nu corespunde cu ce am eu.
Poate fi infectia cu virusul HPV care provoaca veruci genitale. Faptul ca secretia si-a scimbat culoarea are alta cauza. Consult clinic ginecolog plus ecografie transvaginala plus test secretie. Depinde de culoare, miros.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Mancarime persistenta in zona pubiana
- 6curiozitate! E iritatie?
- 3infectie vaginala
- 3am mancarimi in zona genitala la exterior langa labii si scurgeri alb-galbui
- 14mancarimi si usturimi in zona genitala
- 11scurgeri :D
- 27probleme la penis, caut raspunsuri
- 10ce credeti?
- 2mancarimi inainte de menstruatie...
- 3Alergie la produsele de igiena intima?
- 1Iritatie genitala
- 1multe bubite albe intre vagin si anus
- 2Dureri şi mâncărimi în interiorul vaginului!
- 2mancarime, discomfort in zona genitala
- 0Mancarime cap penis !!!
- 1Bubițe pe labiile mici
- 2Baiat mancarimi zona genitala
- 1Usturime in zona intima
- 1Arsuri genitale si secretii/analize bune
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala