ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
pe 29 ian 2011 am avut un contact sexual neprotejat pe data de31 ian am luat contraceptia de urgenta, iar ciclul nu mi-a venit nici pana acum, am facut un test de sarcina dar a iesit negativ ce ma sfatuiti sa fac.
.
.
5 comentarii
informatiile sunt minime, nu spui cand ai avut ultima menstruatie, poate nici nu erai in perioada fertila, care e durata ciclului la tine 28-29-30 zile.totul e posibil, deci poti fi si insarcinata si hormonul corionic gonadotropina sa nu fie in concentratie suficient de mare sa iti apara la test, mai ales daca testul nu a fost facut la prima ora
eu cred ca trebuie sa mergi la medic si acolo o sa te intrebe dansul tot si o sa te lamureasca si pe tine
eu cred ca trebuie sa mergi la medic si acolo o sa te intrebe dansul tot si o sa te lamureasca si pe tine
Salut. cam de o saptamina nu mi se incepe menstruatia...am avut un contact sexual neprotejat dar am facut test la sarcina..sh a esit negativ.ce sa fac? eu data trecuta am facut sex in timpul menstruatiei? poate fi asta o cauza de intirziere a ciclului?
buna ziua, de 9 zile intarzie sa imi apara ciclu pana mai luna trecuta am avut sterilet l-am purtat 1an si 8 luni, au trecut 26 de zile de can l-am scos, pe data de 10 trebuia sa imi vina ciclu si nu mi-a venit mi-am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative, am fost si la medic ginecolog si mi-a recomandat sa iau duphaston 5 zile{2 dim si 2 seara} si nici un rezultat pana acum am facut si ecograf si medicul mi-a zis ca e uterul inflamat. nu stiu ce se intampla va rog sa imi spuneti ce ar putea fi. va multumesc!
buna am facut sex cu partenerul pe data de 6 aprilie (fara prezervativ) nu a ejaculat in mine pe 10 aprlie mi-a venit menstruatia iar acum trebuia sa imi vina si nu mi-a venit, din 6 aprilie nu am mai facut deloc sex cu partenerul si am si un chist ovarian de 6 luni pe partea stanga pe care nu l-am tratat in niciun fel.am facut sambata un tes de sarcina si a iesit negativ testul a fost facut corect.crede-ti ca poate fi vorba de vreao sarcina pana la urma? va rog ajutati-ma.sunt disperata.Multumesc
buna! pe 17 mai trebuia sa imi vine menstruatia, nu mi-a venit decat 2-3 picaturi in a doua zi si inca o picatura in a 4 zi.am inceput sa iau anticonceptionalele din a 5 a zi ca si cum am avut menstruatie normala.Inainte sa reiau pilulele mi-am facut un test de sarcina care a iesit negativ.Dupa 9 zile de pilule le-am intrerupt in speranta k de data asta sigur imi va veni dar n-a fost asa. De atunci am dureri ca si cum in orice moment mi-ar veni si nu stiu ce sa fac, de ce intarzie, in ultima perioada am fost foarte stresata si mi-ar placea sa cred k e doar o dereglare p fond nervos, iau acelasi tip de pilule d 6 ani, mercilon, cu care nu am avut niciun fel de probleme pana in momentul de fata.Va rog daca puteti sa imi raspundeti sincer care credeti ca ar fi cauza problemei mele, multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 7Intarzierea menstruatiei ! Ajutor!!! PLS!
- 2intarziere a menstruatiei 2luni?
- 3va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
- 10ajutati-ma va rog((( sarcina?
- 4dupa operatie de chisturi ovariene, menstruatia intarzie
- 0Intarzierea menstruatiei
- 6Intarzieri menstruale si homeopatia
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 1Intarziere ciclu menstrual
- 2Intarziere menstruatie
- 1Întârzierea menstruației
- 0Intarziere menstruala
- 0Menstruatie intarziata
- 1Pot fi insarcinata?
- 9Menstruatie tot nu a venit