Urgent!! bubite ca si cosurile, dar tari, care ma mananca foarte tare

30-06-2018
GeorgianaC.
Nu este medic/terapeut
GeorgianaC.
Bună ziua,

Vă rog să mă ajutați cu o parere...
De 4 zile mi-au iesit pe piciorul stang (m.femural) niste bubite ca si cosurile, dar tari, care ma mananca foarte tare. Nu mi-am facut griji deoarece in urma cu 3 saptamani mi-au mai iesit 2-3 in jurul buricului si mi-au disparut la cateva ore. Am crezut ca am facut alergie la ceva aliment, dar de data aceasta ele s-au extins pe tot piciorul pana la genunchi si pe piciorul drept, apoi pe burta si in zona inghinala. Nu mai stiu ce sa mai fac. Am luat clartinine si nimic. Am fost la dermatolog in regim de urgenta si mi-a dat sa imi prepar o solutie in farmacie pe baza de sulf, insa fara niciun diagnostic, peste 5 zile urmand sa ma duc la control. Doamna doctor spune ca e de la firele de par care nu elimina sebumul, desi nu cred! M-am facut cu acea solutie pana acum de 4 ori si nici macar nu se retrag, ba mai mult mi s au existins si in zona inghinala. Am incercat sa strang o bubita si au foarte putin lichid ca apa. Am cateva si pe mana in zona cu sanul si subratul, pe spate 2 si pe antebrate cateva mici.. astept un raspuns din partea dvs. Multumesc!
2 comentarii
0
02-07-2018, ora 10:10
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
buna ziua,
Cel mai bine este sa mergeti la un alt medic dermatolog. Poate fi un prurigo. Folositi cicalfate crema de 2-3 ori pe zi si tamalis 1 cp pe zi pana ajungeti la medic.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
0
02-08-2018, ora 10:55
Diana Carpiuc
Nu este medic/terapeut
Diana Carpiuc
Buna ziua, Ma scuzati, as vrea sa fac o intrebare, de doua zile mi sa inrosit pielea de sub talpa piciorului, este rosie si ma arde, din prima zi mia aparut niste bubite inauntru dar sunt tari...si este umflata toata zona !. Mentionez ca pielea este foarte sensibila, din cauza ca am avut niste arsuri la talpa piciorului in copilarie! Si ma doare acum cand mia aparut aceasta problema..nici nu pot calca, ca ma doare, si am imprrsia ca imi crapa pielea! Ce as puea face?va rog dati-mi o solutie...macar sa nu fie grav, ! Sunt speriata...oricum am facut programare la doctorul de familie..dar va trebuii sa astept pana maine...si nu mai suport de durere.(ma arde, zi ini vine sa ma scarpin)dar ma abtin.mentionez ca am purtat niste sandale noi o singura data...si a doua zi mia aparut pe picior roseata si mancarime...!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: