mancarimi
buna ziua.am 36 ani.de ceva vreme mi au aparut in diferite zone ale corpului ca niste intepaturi pete rosii care ma mananca (sub brat stanga dreapta la sold si pe fesa stanga.)se maresc cand ma scarpin apoi cu timpul se retrag si apoi reapar.sunt ca o intepatura apoi se intaresc si apoi se retrag.am luat antibiotic augmentin am.dat cu nidoflor tetraciclina dar nimic tot dispar ai reapar.de la ce ar putea fi?am comsultat si un doctor si mi a spus ca ar putea fi foliculita.as vrea parerea dumneavoastra.o zi buna
4 comentarii
Buna ziua,
Este dificil de stability un diagnostic fara un consult. Poate fi o reactie alergica- urticarie. Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului, eventual analize de laborator.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Este dificil de stability un diagnostic fara un consult. Poate fi o reactie alergica- urticarie. Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului, eventual analize de laborator.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
da multumesc pt raspuns am fost astazi.hidrosadenita (daca pronunt corect)axiala si perineala plus o ciupercuta la unghii.o zi buna va doresc
Am mincarimi pe tibie la ambele picioare.O suprafata cit o palma. Ce trebuie sa fac pt ca ma scarpin si da singele. Am si niste denivelari mici...nu iritate pe tibie lateral.
PS. Am 70 de ani si ma maninca de vreo 5-6 ani... probabil in urma unui tratament pt Prostata
PS. Am 70 de ani si ma maninca de vreo 5-6 ani... probabil in urma unui tratament pt Prostata
Buna seara, fratele meu 35 ani a facut destule teste alergologice si nu a rezolvat nimic, nu i s-a dat niciun tratament decat i s-a spus de catre dermatolog ca pt senzatia de mancarime si arsura a spatelui sa dea cu...spirt medicinal (aberant sfat).
Va rog foarte mult pe Dvs sa ne ajutati cu un sfat, deci are senzatie de mancarime si arsura pe intreg spatelui de vreun an de zile, mentionez ca nu se vede nimic ca fiind spate rosu, nici pete, absolut nicio urma de nimic, ci este culoarea naturala a pielii.Va rog din suflet indicatine ce se poate face, ce unguente de calmare macar, va rugam mult.
Am mare speranta ca o sa ne dati vreun sfat ca nu stim ce sa mai facem. Mii de multumiri si speranta ca o sa ne raspundeti!
Va rog foarte mult pe Dvs sa ne ajutati cu un sfat, deci are senzatie de mancarime si arsura pe intreg spatelui de vreun an de zile, mentionez ca nu se vede nimic ca fiind spate rosu, nici pete, absolut nicio urma de nimic, ci este culoarea naturala a pielii.Va rog din suflet indicatine ce se poate face, ce unguente de calmare macar, va rugam mult.
Am mare speranta ca o sa ne dati vreun sfat ca nu stim ce sa mai facem. Mii de multumiri si speranta ca o sa ne raspundeti!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Bubiţe cu mâncărime pe faţa
- 2infectie
- 4Mâncărime bubițe rosi
- 2Sa fie oare scabie?
- 1Bubite degete, maini si picioare cu mancarimi
- 1Mâncărimi apărute
- 2Mancarimi piele... multiple diagnostice si tratamente
- 3Mici blande pe sani, ca ciupiturile de tantari, cu mancarimi puternice, va rog ajutati ma !!!!
- 1Nu știu ce se întâmplă cu pielea mea... O părere va rog mult?
- 1Bubite cu lichid transparent in zona mainilor..
- 2Dermatita alergica sau poate fii de la rinichii?
- 4Urticarie? bubițe roșii, albe, care mănâncă destul de tare...
- 2Bubite pe fata
- 3Iritație pe piele, nu știu ce este
- 1Bube pe scalp si pe corp cu mancarimi
- 1Salutare! bubițe mici roșii pe penis
- 1Suspiciune Les
- 1Bubițe ce se umflă la scărpinat
- 1Bubite roșii cu și fără Mâncărimi
Mai multe informații despre: bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: