Salutare! bubițe mici roșii pe penis
Mă numesc Gabriel am 27 de ani și de vre o 3 ani mă confrunt cu o pată roșie pe penis mai precis bubițe mici roși însoțită de o mâncărime. Menționez că am mers la dermatolog oarecum a spus că am o ciupercă mi a prescris Biazol cremă, apoi triderm cremă, fluconazole teva 2 pastile au fost, iar apoi aciclovir comprimate plus aciclovir richter cremă fară rezultate doar o ameliorare! Vă rog ajutați mă nu știu ce să mai fac o să merg din nou la alt dermatolog dar să găsesc pe cineva cu mai multă experiență. Menționez că am și probleme cu acneea corporală plus din când în când febră ușoară dar cu toate acestea am consultat foarte mulți dermatologi în problema cu acneea dar tot fară rezultate dar cel mai mult mă sperie acea ciupercă de pe penis Mulțumesc!
1 comentarii
Încearcă sa urmezi tratamentul dermatologul și de aici înainte nu te mai speli pe gland cu săpun, acesta irita și.ti produce
mâncărimi, o vei face numai cu apa calda. Referitor la acnee, nu te mai masturba și în timp va dispărea.
mâncărimi, o vei face numai cu apa calda. Referitor la acnee, nu te mai masturba și în timp va dispărea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5candida si multe altele care nu le intelegem
- 3de 3 zile mi-au aparut niste pete de culoare ros-galbuie cu puroi pe penis
- 4Scurgere maronie si mancarime vaginala
- 2bubite rosii pe pielea penisului
- 2bubite in zona genitala care ma mananca
- 8incertitudine mare
- 7mancarime si substanta alba pe penis
- 1mancarime si usturime!
- 6mancarimi in zona genitala la fetita de trei ani!
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 4scurgere vaginala galbena
- 7Mancarime in zona genitala
- 1iritatie penis, piele uscata, mancarimi
- 1Bubite degete, maini si picioare cu mancarimi
- 0Bubite rosii pe penis. Candida?
- 0Apariția unor pete rosii, bubite rosii, inflamatia pielii care acopera penisul si mancarimi
- 0Va rog sa ma ajutati! macro papule usor dureroase pe radacina penisului
- 1Candidoza sau ceva mai grav?
- 0Mâncărimi de la muntele lui Venus pana între labiile mari și mici
- 1Bubite rosii pe capul penisului.
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis mancarimile in zona genitala bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: