Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
Buna. In urma cu 1 saptamana si cateva zile am fost sa imi vizitez parintii, si tatal meu imi povestea ca are ceva eruptie de bubite micute care mananca si le are doar pe picioare in special in zona coapselor, el credea ca de la mancare si zicea ca le are cam de zece zile. Dupa vreo doua zile dupa ce am ajuns la ei mi-au aparut si mie, prima data pe burta, iar apoi la un picior la coapsa si la unul in zona tibiei, de la genunche pana la glezna. Cele de pe burta mi s-au uscat, dar pe picioare inca mai imi erup. Vreau sa specific ca nu am mancat aceeasi mancare eu si tatal meu, nu ne.am expus la soare ca e octombrie si e frig, casa e curata si nu ar fi vorba de paduchi, raie si alte treburi si daca e ceva ce as fi putut lua de la el ce ar putea fi ? Poate fi vreo coincidenta? Sau e ceva contagios? E grav?
Mama nu are nicio bubita si desi doarme in acelasi pat cu tata. Va rog frumos sa imi spuneti ce ar putea fi, pentru ca ma sperie, si va dura putin pana am programarea la medic ! Nu e asa mare mancarimea sau numarul bubitelor pe cat e stresul meu ca poate fi ceva grav. Va rog un raspuns sa am macar o idee pana la programare. Multumesc anticipat!
Mama nu are nicio bubita si desi doarme in acelasi pat cu tata. Va rog frumos sa imi spuneti ce ar putea fi, pentru ca ma sperie, si va dura putin pana am programarea la medic ! Nu e asa mare mancarimea sau numarul bubitelor pe cat e stresul meu ca poate fi ceva grav. Va rog un raspuns sa am macar o idee pana la programare. Multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am de 5 luni o eczema pe laba piciorului si nu stiu ce tratament sa mai iau
- 2bube pe maini cu lichid si pe corp bube rosii
- 7bubite mici pe brate, abdomen, picioare
- 2bubite pe picioare si pe maini
- 7Mi-au iesit bubite in zona genitala si axila
- 2Bubite si roseata
- 5Mancarimi pe tot corpul
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 13mancarimi si bubite
- 2Bubite rosii pe corp, fara alte simptome
- 4bubite rosii
- 0Bubite rosii pe fata ce apar si dispar spatamanal
- 4Mâncărime bubițe rosi
- 1bube rosi si mari pe fata si in cap ?!
- 1Bubițe mici
- 2Bubițe pe fata
- 2Bubițe mici una lângă alta
Mai multe informații despre: bubite rosii bubite pe piele bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: