Fetiță de patru ani cu pete roșii pe tot corpul
Fetița mea de 4 ani azi dimineata s-a trezit cu niste pete mici si rosii pe burta piept. Avea inclusiv pe picioare maini si fata doar câteva, dar intre timp mi se pare ca s-au intensificat si acolo.
De dimineață când am fost la doctoriță nu părea să aibă mâncărimi, insă acum pe seară observ că a început să o mănânce.
Mă întreb totuși se poate să fie rubeola sau rujeola in conditiile in care i-am facut vaccinul?
De dimineață când am fost la doctoriță nu părea să aibă mâncărimi, insă acum pe seară observ că a început să o mănânce.
Mă întreb totuși se poate să fie rubeola sau rujeola in conditiile in care i-am facut vaccinul?
1 comentarii
Buna ziua
Daca ati vaccinat copilul nu mai face boala infecto-contagioasa respectiva. Este posibil sa fi facut o alergodermie la ceva alimentar sau intepatura de insecta... Astfel de eruptii apar si in alte boli infectocontagioase (de ex. varicela in stadiul de debut). Va trebui sa mergeti la un nou consult medical. Sanatate !
Daca ati vaccinat copilul nu mai face boala infecto-contagioasa respectiva. Este posibil sa fi facut o alergodermie la ceva alimentar sau intepatura de insecta... Astfel de eruptii apar si in alte boli infectocontagioase (de ex. varicela in stadiul de debut). Va trebui sa mergeti la un nou consult medical. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15bubite rosii pe penis
- 2pete rosii mari pe corp, ochi inflamati, intoxicatie alimentara
- 3mi-au aparut pe penis niste pete rosii urmate de niste mancarimi si usturimi la urinare
- 5pete rosii pe spate si cojite albe pe scalp
- 9mi-au aparut in zona pubiana niste bubite rosii
- 4Pete rosii piele.. abdomen, pate, maini si putin pe coapse
- 4pete rosii
- 48pete rosii pe corp fara mancarimi
- 2Mancarime, pete rosii, se extind
- 5Bubite roșii care ma mănâncă
- 1Prurit in zona gleznelor
- 1Prurit și eritem la nivelul fetei
- 2Urgent!! bubite ca si cosurile, dar tari, care ma mananca foarte tare
- 4Urticarie? bubițe roșii, albe, care mănâncă destul de tare...
- 1Dermatită, alergie? Vă rog să îmi dați un sfat!
- 1Alergie? iritație in zona gurii și a nasului - bubițe mici și roșii cu prurit și oarecare usturime
- 1Pete rosii brate care dispar la 30 min
- 3Pată roșie lângă testicule
- 1Suspiciune Les
- 1Bubițe ce se umflă la scărpinat
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele bubite rosii bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: