Fetiță de patru ani cu pete roșii pe tot corpul
Fetița mea de 4 ani azi dimineata s-a trezit cu niste pete mici si rosii pe burta piept. Avea inclusiv pe picioare maini si fata doar câteva, dar intre timp mi se pare ca s-au intensificat si acolo.
De dimineață când am fost la doctoriță nu părea să aibă mâncărimi, insă acum pe seară observ că a început să o mănânce.
Mă întreb totuși se poate să fie rubeola sau rujeola in conditiile in care i-am facut vaccinul?
De dimineață când am fost la doctoriță nu părea să aibă mâncărimi, insă acum pe seară observ că a început să o mănânce.
Mă întreb totuși se poate să fie rubeola sau rujeola in conditiile in care i-am facut vaccinul?
1 comentarii
Buna ziua
Daca ati vaccinat copilul nu mai face boala infecto-contagioasa respectiva. Este posibil sa fi facut o alergodermie la ceva alimentar sau intepatura de insecta... Astfel de eruptii apar si in alte boli infectocontagioase (de ex. varicela in stadiul de debut). Va trebui sa mergeti la un nou consult medical. Sanatate !
Daca ati vaccinat copilul nu mai face boala infecto-contagioasa respectiva. Este posibil sa fi facut o alergodermie la ceva alimentar sau intepatura de insecta... Astfel de eruptii apar si in alte boli infectocontagioase (de ex. varicela in stadiul de debut). Va trebui sa mergeti la un nou consult medical. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Pete rosii pe piele... mancarime
- 4pete rosii pe piele si mancarime
- 4Bube rosii pe tot corpul in special maini si spate
- 28pete rosii pe fata
- 6Pustule pe piele
- 3pete rosii pe piele...
- 0Puncte Pete rosii pe piele
- 1Pete rosii si albe cand uscate
- 1Decolorarea pielii
- 1Bubite rosii pe cerul gurii
- 0Pata rosie(bubite rosii) pe partea dorsala a bratului + foto
- 1pete rosii pe spate
- 2pete rosii pe brat?
- 1Pata rosie spate
- 0Help!! Omoplat spate
- 0Intrebare - pe tot corpul puncte rosii si ma mananca de nu mai pot
- 2Bubițe pe fata
- 1Pete rosii brate care dispar la 30 min
- 2Bube pe tot corpul. Ma mănâncă f rau
- 2Bubită încheietură - Semn de ingrijorare sau o simpla aluniță?
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele bubite rosii bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: