Fetiță de patru ani cu pete roșii pe tot corpul
Fetița mea de 4 ani azi dimineata s-a trezit cu niste pete mici si rosii pe burta piept. Avea inclusiv pe picioare maini si fata doar câteva, dar intre timp mi se pare ca s-au intensificat si acolo.
De dimineață când am fost la doctoriță nu părea să aibă mâncărimi, insă acum pe seară observ că a început să o mănânce.
Mă întreb totuși se poate să fie rubeola sau rujeola in conditiile in care i-am facut vaccinul?
De dimineață când am fost la doctoriță nu părea să aibă mâncărimi, insă acum pe seară observ că a început să o mănânce.
Mă întreb totuși se poate să fie rubeola sau rujeola in conditiile in care i-am facut vaccinul?
1 comentarii
Buna ziua
Daca ati vaccinat copilul nu mai face boala infecto-contagioasa respectiva. Este posibil sa fi facut o alergodermie la ceva alimentar sau intepatura de insecta... Astfel de eruptii apar si in alte boli infectocontagioase (de ex. varicela in stadiul de debut). Va trebui sa mergeti la un nou consult medical. Sanatate !
Daca ati vaccinat copilul nu mai face boala infecto-contagioasa respectiva. Este posibil sa fi facut o alergodermie la ceva alimentar sau intepatura de insecta... Astfel de eruptii apar si in alte boli infectocontagioase (de ex. varicela in stadiul de debut). Va trebui sa mergeti la un nou consult medical. Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Pete rosii pe piele... mancarime
- 4pete rosii pe piele si mancarime
- 10buza superiora umfata si pete mari rosii pe tot corpul
- 7bubite rosii pe picioare
- 3bube rosiatice dar fara lichid care ma mananca... e urticarie?
- 6bubite rosii supurante.. ce tratament ar putea sa urmeze?
- 4Mancarimi brate, pete rosii
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 1pete rosii pe picoare si abdomen
- 2pete rosii pe corp
- 0pete rosii
- 1pete rosii.pe tot corpul
- 9Pete rosii pe piele + poze
- 2Pete rosii pe mana.
- 2Pete rosii pe gat, fata, piept, spate, fara rezolvare.
- 4Eruptie deranjanta - bubite mici rosii pe abdomen, spate, zona coastelor
- 1Bubiţe mici pe frunte. Cum se tratează?
- 1Bubițe mici
- 3Pete/bubite rosii pe burta si maini
- 1Bube rosii pe piele
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele bubite rosii bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: