Bube pe piele cu mâncărime
Am o nelămurire foarte mare. De vreo trei luni de zile eu si copiii mei ( Eliza trei ani și gabi un an și patru luni) ne confruntăm cu o mâncărime pe corp groaznică. Bubele ce ne mănâncă sunt culmea cam în aceleași zone. Pe picioare, pe mijloc și pe burtă, pe la gât. Eliza are și pe la subraț și pe la degele de la picioare.
Am încercat o loțiune mentolata, o mixtură, etc. orice doar doar o trece. Când dădeam cu astea bubitele se micșorau dar nu dispăreau, se făceau mici mici, când se scarpină iar creșteau. Bubitele sunt roșii și au punctulet în mijloc.
Cele care totuși au trecut au lăsat în urmă urme. Niste punctulete mici negre. Ajutați-ma va rog cu o părere ce ar putea fi.
Am încercat o loțiune mentolata, o mixtură, etc. orice doar doar o trece. Când dădeam cu astea bubitele se micșorau dar nu dispăreau, se făceau mici mici, când se scarpină iar creșteau. Bubitele sunt roșii și au punctulet în mijloc.
Cele care totuși au trecut au lăsat în urmă urme. Niste punctulete mici negre. Ajutați-ma va rog cu o părere ce ar putea fi.
2 comentarii
buna ziua,
A-ti facut tratamentul pentru scabie cu benzoat? Cel mai bine este sa mergeti la dermatolog pentru diagnostic si tratament.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
A-ti facut tratamentul pentru scabie cu benzoat? Cel mai bine este sa mergeti la dermatolog pentru diagnostic si tratament.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Am facut tratament și eu și copiii, dar nici vorba de rezultate.
Totuși mă întreb dacă ar fi scabie, nu ar trebui să aibă și ceilalț din casă de ce doar eu și copii.
Apropo, menționez că eliza trei ani jumatate, nu mai are bube pe ea cu toate că imi spune mereu că o manâncă.
Totuși mă întreb dacă ar fi scabie, nu ar trebui să aibă și ceilalț din casă de ce doar eu și copii.
Apropo, menționez că eliza trei ani jumatate, nu mai are bube pe ea cu toate că imi spune mereu că o manâncă.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt confuza - bubite
- 4Mâncărime bubițe rosi
- 1Prurit in zona gleznelor
- 2Senzatie de mancarime si vezicule
- 1Mâncărimi apărute
- 1Bube pe piele cu mâncărime
- 2Mancarime pe picior
- 1Ajutor - bubite rosii cu cap alb ca niste cosuri. Ma dor si am mancarimi usoare
- 1Nu știu ce se întâmplă cu pielea mea... O părere va rog mult?
- 1Mâncărimi pe picioare
- 1Fetiță de patru ani cu pete roșii pe tot corpul
- 2Dermatita alergica sau poate fii de la rinichii?
- 2Bubițe pe fata
- 3Iritație pe piele, nu știu ce este
- 2Bubițe pe mana.
- 0Erupții cutanate
- 1Suspiciune Les
- 2Bubițe incolore sub piele
- 1Bubițe pe corp + mancarime
Mai multe informații despre: bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: