Bube pe piele cu mâncărime

26-10-2017
maryaa_p
Nu este medic/terapeut
maryaa_p
Am o nelămurire foarte mare. De vreo trei luni de zile eu si copiii mei ( Eliza trei ani și gabi un an și patru luni) ne confruntăm cu o mâncărime pe corp groaznică. Bubele ce ne mănâncă sunt culmea cam în aceleași zone. Pe picioare, pe mijloc și pe burtă, pe la gât. Eliza are și pe la subraț și pe la degele de la picioare.
Am încercat o loțiune mentolata, o mixtură, etc. orice doar doar o trece. Când dădeam cu astea bubitele se micșorau dar nu dispăreau, se făceau mici mici, când se scarpină iar creșteau. Bubitele sunt roșii și au punctulet în mijloc.
Cele care totuși au trecut au lăsat în urmă urme. Niste punctulete mici negre. Ajutați-ma va rog cu o părere ce ar putea fi.
2 comentarii
0
31-10-2017, ora 08:24
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
buna ziua,
A-ti facut tratamentul pentru scabie cu benzoat? Cel mai bine este sa mergeti la dermatolog pentru diagnostic si tratament.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
0
13-05-2018, ora 10:51
maria_suflețel
Nu este medic/terapeut
maria_suflețel
Am facut tratament și eu și copiii, dar nici vorba de rezultate.
Totuși mă întreb dacă ar fi scabie, nu ar trebui să aibă și ceilalț din casă de ce doar eu și copii.
Apropo, menționez că eliza trei ani jumatate, nu mai are bube pe ea cu toate că imi spune mereu că o manâncă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: