Bubite pe gat si piept

Buna ziua. De cateva zile mi-au aparut numeroase bubite pe piept, dar si in zona gatului insotite de mancarimi. Fiindca ma duc la sala si am purtat haine din material sintetic as crede ca acesta este unul dintre motivele aparitiei acestora. As dori sa stiu daca exista vreun tratament care sa ma ajute. De precizat faptul ca am incercat cu pudra Baneocin si unele au trecut la o tenta maronie.
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
2 comentarii

Buna ziua,
Ar putea fi o foliculita. Folositi baneocin de 2 ori pe zi cateva zile, dupa ce dezinfectati cu dermobacter sol. Decontaminati hainele, lenjeria prin calcare cu fierul cu aburi.Daca tratamentul nu este eficient mergeti la o consultatie.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Ar putea fi o foliculita. Folositi baneocin de 2 ori pe zi cateva zile, dupa ce dezinfectati cu dermobacter sol. Decontaminati hainele, lenjeria prin calcare cu fierul cu aburi.Daca tratamentul nu este eficient mergeti la o consultatie.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog

Bună ziua mă puteți ajuta și pe mine de 1 lună mi-a apărut bubițe maroni pe abdomen și când fac baie se fac roșii îmi puteți spune cu ce as putea să mă dau să îmi treacă

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1bubite ce seamana cu ciupituri de tantar
- 0Bubiţe cu mâncărime pe faţa
- 4Eruptie deranjanta - bubite mici rosii pe abdomen, spate, zona coastelor
- 2Dermatologie- bubite pe mâini cu mamcarimi.
- 4mancarimi
- 2Mancarimi piele... multiple diagnostice si tratamente
- 2Bubite pe maini
- 0Pete roșiit pe mâini și pe picioare cu mâncărime
- 1Ajutor - bubite rosii cu cap alb ca niste cosuri. Ma dor si am mancarimi usoare
- 1Probleme de sanatate - bubite mici rosii care imi provoacă mancarime
- 1Bubite cu lichid transparent in zona mainilor..
- 2Bubite rosii si mancarimi
- 2Bubite pe fata
- 0Ajutati-ma, va rog! Fetita 3 ani, pete rosii cu pustule pe picioare si in zona lombara.
- 2Bube pe tot corpul. Ma mănâncă f rau
- 1Mâncărime pe maini
- 1Bubite rosii pe corp
- 2Diagnosticare Scabie
- 1Bubițe ce se umflă la scărpinat
Mai multe informații despre: bubite cu mancarime
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: