Urechi infundate, mancarimi, secretie tranparenta
Aceasta problema a inceput aprox. acum un an jumatate, si se manifesta periodic. Tin sa precizez ca aveam obiceiul si inca mai am, sa ma curat ff des in ureche si o mare prostie pe care o mai faceam era sa ma scarpin in ureche cu unghiile, acestea fiind mari( ma scarpinam din reflex doarece ma mancau ffff tare, si se descuma pielea, desi aveam o igiena ff buna). Banuiesc ca am lezat zona si s-au facut mici cruste care au ajuns aproape de timpan( asa mi a zis un medic). Insa am reusit sa scap de acest obicei de vro jumatate de an, dar problema persista. De vro 3 luni( atunci am mers mult cu masina, cca 3 zile cu aerul conditionat) am mancarimi ff mari, nu pot rezista sa nu ma scarpin cu betisoare des, in interior se formeaza cruste, mai curge si un lichid transparent nu abundent insa, si mi se infunda urechile fff des pe termen lung...am folosit spay si unguiente pt ceara sau infectii dar nu au nici un efect.problema e ca nu imi dau seama ce poate fi...o infectie de la faptul ca m a scarpinam prea des?? un microb luat de undeva??? de la acest fapt au devenit urechile mai sensibile la aer conditionat??? este grav?? ce ma sfatuiti??? va rog mult sa-mi dati un sfat, un raspuns, mi e frica sa nu raman fara auz...
1 comentarii
pe acest forum... la xapitolul otita externa, otita micitica..s.a
gasesti mii de sfaturi ce teebuie sa faci...pas cu pas...
gasesti mii de sfaturi ce teebuie sa faci...pas cu pas...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 258ameteala, nas si urechi infundate
- 9lovitura la ureche
- 9otita medie, senzatie de ureche infundata
- 0Durere in gat + ureche infundata + ochi drept care curge
- 5Ceva alb in ureche.. o fi otita?
- 7Problema urechi, orice informatie e binevenita
- 4incalzirea urechii?
- 2Tuse, secretii nazale, urechi infundate..
- 2Urechea stanga e infundata
- 1ureche infundata dar fara dureri
- 3m-am trezit cu o ureche infundata...
- 4presiune in urechi... sunt si usor infundate
- 3insuflatie tubulara
- 7Nas infundat.
- 5ajutor ! timpan fisurat?
- 7Ureche infundata
- 1Senzatie ureche infundata
- 1Mamcarimi ureche interior des si persistent
- 2Nas infundat, urechi infundate si pocnesc
- 1Urechi înfundate, presiune in zona nasului(între ochi), discomfort sub limba
Mai multe informații despre: Ingrijirea urechii urechea infundata mancarimea in ureche betisoarele de urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: