Senzatie de urechi infundate?

17-03-2021
tiberiuveres8
Nu este medic/terapeut
tiberiuveres8
Buna ziua tuturor si sper sa se inteleaga cat mai bine din exprimarea mea in ce stadiu sunt.Am 26 de ani si senzație de urechi infundate pe la începutul lunii februarie nu le am dat importanta. Nas infundat rareori olynth sa mi desfund nasul. Înainte unele treziri noaptea cu senzație de rau. După 5-10 îmi reveneam. Din nou nu le am dat importanta. 22 februarie.2021 consult Orl cu spalaturi de urechi și doctorul îmi spune ca nu am nimic. Cel puțin o săptămână cu atacuri de panica cu tensiune mărită și senzația de urechi infundate.(poate și pe baza ca doctorul mi a spus ca nu am nimic și eu simțeam ca am urechile infundate). Majoritatea atacurilor începeau seara, dar și în timpul zilei parca nu mai era eu. De fel eram o persoana care se bucura de aproape orice, dar acum nu mai pot sa fac aproape nimic din ce făceam înainte. Tot de la primul atac de panica am lăsat Cola pe care o beam des aproximativ 1 kg pe zi. De atunci am mai băut maxim câteva pahare.(nu mai simt nevoia) După 4-5 zile de atacuri de panica am ajuns la urgente cu tensiune 179 cu 103 puls 107 în data de 25.02.2021 După tratamentul dat la urgente m am calmat și am putut sa dorm normal. După starea proasta a început din nou. După am început sa îmi monitorizez tensiunea care era puțin mărită. Dar starea generala proasta era încă prezentă.In data de 24.02.2021 am fost la 2 lea medic orl care mi a spus ca nu am nimic la urechi recomandând mi doar mișcare și eventual un consult psihiatric. În data de 02.03.2021 m am dus la Institutul inimii din Cluj. Drumul pe mașină a fost un coșmar cu senzații de rau amețeli etc. Când am ajuns acolo m am mai calmat aproape ca nu mai simțeam deloc senzația de urechi infundate. În toată aceasta perioada nu aveam pofta de mâncare mai deloc slăbind în jur de 8-9 kg.Din consultul la inima a reieșit ca nu am nimic la inima recomandadu-mi doar mișcare și eventual paracetamol la nevoie. In data de 03.03.2021, senzatia de urechi infundate persistand, am fost la al 3 lea medic orl care mi a recomandat un spray nazal Nasonex care și a făcut efectul zic eu ca e de la el si m am simțit perfect o zi. Parca nu mai aveam nimic. În aceasi seara când am inceput sa iau nasonex m-au sunat niste rude care mi au spus ca sunt alături de mine și o sa ma susțină cu orice am nevoie.(parintii spunandu mi in continuu ca nu am nimic.) ar fi putut conta și asta? Sau doar medicamentul și a făcut efectul provizoriu. În noaptea aceea când m am pus sa dorm m am simțit perfect deja îmi făceam planuri ce o sa fac pt ca ma simțea foarte foarte bine. Noaptea încă ma trezeam și îmi luam tensiunea care era puțin mărită. Continuarea tratamentului celui de al 3 lea Orlist mi a mai adus încă o noapte calma pana în data de 11.03.2021 când am fost la al-4lea medic Orl care mi a făcut timpanograma și audiograma ieșind bine, (eu aud practic perfect, simt doar un discomfort) mi a confirmat ca nu am nimic la urechi. Tratamentul celui de al 4 lea doctor orl mi a scăzut tensiune în schimb am pulsul mărit și stări de amețeală. Sub 95 nu prea scade pulsul. Noaptea nu pot sa ma odihnesc ma trezesc des și simt o stare de neliniște chiar dacă deja iau de mai bine de 10 zile relaxirem. Dacă suflu nasul puternic este când urechile se desfunda dar din păcate nu il pot sufla ca este foarte uscat, la fel și gura. Este o ameliorare dar nu e la fel cum era înainte.Tind sa menționez ca înainte beam foarte multa apa acum nu mai prea simt nevoia.16.03.2021 am fost sa fac raze coloana cervicala ce ma supara de mult timp (nu știu dacă are legătură cu senzația mea de urechi infundate), reiese Aplatizarea lordozei cervicale. Acum 17.03.2021 cand scriu asta la ora 13 noaptea trecuta somn foarte prost cu puls 95 stare generala proasta și o ușoară durere de cap si ameteli. Sunt în ziua 7 de tratament cu Tanotil, Avamys Milgama, Aerinaze, Relaxirem.Am ales sa scriu postul in sectiunea Neurologice pentru ca toti doctorii ORL imi spun ca nu am nimic la urechi. Boli știute pana acum : Hipotiroidism cu tratament de 3 ani eurthyrox 25 mg și Radiofrecventa cornetelor nazale de 6-7 ani. Ultimul consult endocronologic în luna octombrie a anului trecut cu valori normale.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •