nas si ureche infundata + ameteli
buna seara, domnul doctor va rog frumos ajutatima, ma aflu in franta si e mai greu pina ajung la medic, , de o saptamina in urma ma luat curentul m-am trezit cu dureri de git si febra am inceput direct sa eau antibiotic a doua zi mam trezit si cu urechile umflate, , am bagat betisoare de urechi sa mi le curet si mi sa blocat urechea stinga, , , am nasul si urechea stinga infundata dureri de cap ameteli, si in ureche senzatie de ferbinte zvicneli.vijieturi...dureri care vin in maxilar, , , ochii iritati si parca tulburi, , , am luat o saptamina doxaciclina nurofen coldrex si osmatol picaturi pentru ureche si pinasol pentru nas si ma simt la fel de rau doar ca nu mai fac febra si am oprit sa mai eau antibiotic ca deja ma durea stomacul, , , , urechea parca era mai bine si am vrut sa curat lichidul din ureche si ear sa infundat si ear sa infmalamt si parca ma doare si mai rau, , , , , ajutatima va rog frumos, , , , mersi anticipat
5 comentarii
1.in ureche cu siguranta este un dop de ceara
aveti 2 obtiiuni.. sa puneti apa oxigenata pana iese dopul..sau sa mergeti la ORL
2 vajaiturile si vertijul..
pot vorbi despre o tensiune mica sau mare cu dereglari de circulatie cerebrala
pana nu mergeti la un meedic nu o sa stiti ce trebuie sa tratati..
aveti 2 obtiiuni.. sa puneti apa oxigenata pana iese dopul..sau sa mergeti la ORL
2 vajaiturile si vertijul..
pot vorbi despre o tensiune mica sau mare cu dereglari de circulatie cerebrala
pana nu mergeti la un meedic nu o sa stiti ce trebuie sa tratati..
multumesc mult pentru raspuns am ajuns azi la medic mia curatat urechea si ma simt mai bine mia dat antibiotic si antiflamatoare pentru sinuzita, , , ametelile erau de la senzatia de ureche infundata, , , , , asa sper :)0 o zi buna va doresc si numai bine
buna seara domnul doctor am sa o intrebare pe mama mea de o saptamina i sa infundat urechea nu aude.dureri nu sunt deloc doar niste pocnituri parca ar trosni ceva in ea a mers la medic si ea antibiotice antiflamatoare si inca nici un rezultat eau zis ca dop de ceara nu e ca e otita dar nu are nici un simptom de otita doar ca sa infundat, , , ce sa faca poate sa mergem la alt medic??mersi anticipat
trebuievsa mergeti la un medic orl... carevsa faca si audiograma si timpanograma
este foarte important de stiut
daca estevo otita seroasa, e, ok, se vindeca
dar daca estevafectat nervul auditiv ?... auzul poate ramanevafectat in caz ca nu e inceput un tratament corect la timp.
este foarte important de stiut
daca estevo otita seroasa, e, ok, se vindeca
dar daca estevafectat nervul auditiv ?... auzul poate ramanevafectat in caz ca nu e inceput un tratament corect la timp.
multumesc mult domnul doctor intre timp sa rezolvat a fost o itita sa tratat cu antibiotice, , , o zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Senzatii ciudate cu greata si ameteli. Help!
- 2ameteli puternice cand merg prin soare
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 147Ameteli si stari de panica !
- 3ameteli
- 4Ameteala zilnica, oboseala. posibil depresie?
- 3Mi se infunda o ureche si dupa tratament si cauterizare.
- 2ureche infundata
- 4Am urechiile infundate si nu mai aud
- 1Ameteala (se invartee camera), diaree si voma a doua zi dupa strand
- 5dureri de cap cu ameteala si presiune occipitala
- 2Urechi infundate de mai bine de o luna
- 0ameţeli, dureri de oase şi muschi
- 1Problema
- 0Buna ziua am ameteli transpir etc
- 0durere urechea dreapta urgent
- 1Nas înfundat la copil fără secretii
- 13Ureche infundata si vajait in ureche
- 1Nas infundat la copil de 4 ani