senzatia de urechi infundate
buna ziua. ma intreb daca cineva imi va putea spune vreodata de ce am senzatia de urechi infundate aproape zilnic, de mai bine de 8 ani. m-am plimbat pe la foarte multi doctori fara rezultat. toate analizele sunt bune. tensiunea este normala. dar zilnic ma confrunt cu aceasta problema daca fac putin efort sau sau daca este cald si stau in picioare. daca ma asez, senzatia dispare incet, incet; daca ma intind sau stau cu capul in jos, dispare pe loc. odata cu urechile infundate apare si o jena in gat si am tendinta sa inghit, ca si cum as avea ceva in gat. si nasul putin infundat. la recomandarile medicilor m-am operat de deviatie de sept. degeaba. nu se vede nici o schimbare. exudat am facut de multe ori si nu iese nimic. nu mai stiu ce sa fac.
9 comentarii
Marella. Consulta un homeopat, care te-ar putea ajuta la problemele tale.
mirela
trimite audiograma si timpanograma pe mail
varsta, kg, inaltime, probleme cu inima?
trimite audiograma si timpanograma pe mail
varsta, kg, inaltime, probleme cu inima?
am incercat sa trimit mail pe adresa respectiva dar imi da failed
imposibil. primesc zeci.. zilnic.
-
-
Buna ziua,
Si eu ma confrunt de 2-3 luni cu aceeasi problema, dar in timpul orelor de aerobic, fitness. Mi se infunda urechile, ametesc putin si cateodata chiar mi se incetoseaza vederea.
Nu am consultat inca nici un doctor deoarece nu prea stiu de unde sa incep. Aceasta situatie ma jeneza foarte tare, deoarece nu stiu sa traiesc fara sport.
Multumesc pentru sfat.
Si eu ma confrunt de 2-3 luni cu aceeasi problema, dar in timpul orelor de aerobic, fitness. Mi se infunda urechile, ametesc putin si cateodata chiar mi se incetoseaza vederea.
Nu am consultat inca nici un doctor deoarece nu prea stiu de unde sa incep. Aceasta situatie ma jeneza foarte tare, deoarece nu stiu sa traiesc fara sport.
Multumesc pentru sfat.
incepi cu monitorizarea tensiunii arteriala.. pana la efort, in timpul efortului si dupa..
poate fi o hipotensiune sau Hipertensiune..si tratamentul difera
poate fi o hipotensiune sau Hipertensiune..si tratamentul difera
Multumesc frumos pentru raspuns. Voi incerca sa tin cont de sfatul dvs.
Buna ziua. Am si eu o problema cu urechile. In ultima vreme ma trezesc cu ele infundate, ambele si aud cam rau. De ieri tot asa au ramas.Nu simt nici o durere doar un fel de presiune. Am 21 de ani, nu am probleme cu dintii sau cu gatul.Stau destul de mult in zone cu aer conditionat si curent, cred ca si asta este un factor favorizant al acestei probleme. De ieri am inceput sa administrez picaturi Otirelax, recomandate de farmacist, inca nu am mers la medic. Ar putea fi ceva grav ?!
Buna ziua! de 2 zile mi se infunda urechea stanga in timpul antrenamentului iar cand beau apa imi trece pe moment
de 2-3 luni tin dieta si am devenit si anemica. ar putea fi de la asta?
de 2-3 luni tin dieta si am devenit si anemica. ar putea fi de la asta?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri si pocnituri la urechi
- 62Ureche infundata, cu scurgeri
- 9Am probleme cu urechea dreapta !
- 15A facut de trei ori otita medie seroasa bilaterala
- 61Zgomot ureche, senzatie de ureche infundata
- 7Problema urechi, orice informatie e binevenita
- 7ureche infundata
- 6contraindicatii dupa operatia de otoscleroza
- 9tiuit in urechi
- 9Urechi infundate
- 10ciuperca in ureche si infectie cu mai multe bacterii
- 10Infectie in ureche
- 5ureche infundata in urma unei raceli
- 2Se infundă des urechea.
- 4presiune in urechi... sunt si usor infundate
- 8ajutati-ma cu o informatie... aud non stop in ureche un puls de azi noapte
- 12durere de ureche si ureche infundata
- 3Hipoacuzie
- 1De cand am venit de la bazin am urechile infundate.
- 1Ureche si sinus drept cu probleme, plus tic ochi pe partea dreapta
Mai multe informații despre: Urechea urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: