Oboseala la efort

21-03-2013
dimitrissad
Nu este medic/terapeut
dimitrissad
Obosesc repede cand fac sport.mi se infunda urechile si mi se pune in dreptul inimii ca o gheara.ce ma indrumati sa fac?
6 comentarii
0
21-03-2013, ora 17:39
uliana
Nu este medic/terapeut
uliana
Fa un control cardiologic: ecg, test de efort, controlul tensiunii arteriale !
0
21-03-2013, ora 21:05
dimitrissad
Nu este medic/terapeut
dimitrissad
Ma gandeam la un control neurologic.ca urechile se infunda si cand nu fac efort.dar o sa fac si un control cardiologic.multumesc
0
21-03-2013, ora 21:18
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
urechile se pot infunda din cauza tensiunii mari, si nu este nevoie sa faci efort ca sa-ti creasca tensiunea. poti sa ai probleme cu inima sau sa-ti creasca tensiunea din varii motive, stres, suparare, griji sau chiar lucruri marunte. si eu cred ca trebuie sa-ti faci urgent un consult cardio, mai ales daca ai zis de senzatia aia de "gheara" in dreptul inimii.
0
21-03-2013, ora 22:45
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Buna seara. Ce varsta aveti? Ce greutate? Suferiti de vreo boala cardiaca, dvs. sau cineva din familie?
0
27-03-2013, ora 12:00
dimitrissad
Nu este medic/terapeut
dimitrissad
Nu sufar cardiac.chiar mi am facut controlul acum, am fost la neurolog si a zis ca sunt 2motive, ori urechia interna cu circulatie deficitara, ori neurovegetativ, urmeaza sa fac angio ct ca mi au a apartut si ameteli
0
27-03-2013, ora 12:10
dimitrissad
Nu este medic/terapeut
dimitrissad
Am34ani, 1.70si 65kg
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Oboseala de după-amiază ar putea avea legătură cu sistemul de recompensă de la nivel cerebral
  • De ce mă simt obosit tot timpul?
  • Obosit tot timpul - cauze medicale frecvente
  • Urechi înfundate
  • Mă simt obosit deși am dormit bine - cauze posibile
  • Regiunile din creier care ar putea controla gradul de oboseală
  • Vitaminele, mineralele şi rolul lor în oboseala fizică și psihică
  • Potrivit unui nou studiu, consumul de canabis poate ameliora oboseala
  •