De o luna am ambele urechi infundate
De aproximativ 1 luna am ambele urechi infundate shi o stare de ameteala permanenta.am fost la ORL dar mi s-a spus ca totul e ok.dar eu tot cu urechile infundate stau nush ce sa mai fac mai ales ca ameteala e permanenta...ce pot sa fac ?
4 comentarii
buna seara!am o problema.!mi s-a recomandat meleva 35 si ca anticoncptional si ca tratament pentru un chist, pe 29 am fost l control pe 31mi-a venit ciclul menstrual, am inceput si pastilele in acelasi timp, acum ma dor rau sanii mai ales cel stang, va rog sa imi raspundeti sa stiu dak mai merg acu l un control sau peste 3 luni knd m-a chemat doctorul.este prima data knd i-au anticonceptionale. va multumesc mul si multa sanatate.
du-te la un consult la neurolog- ameţeala poate fi legată şi de ureche şi să fie legate cele două simptome
am fost shi la neurolog shi mi-a zis k ametelile pot fi shi de la stres.dar imi este greu sa cred k de la stres am urechile infundate.
buna ziua, am 27 de ani si de vreo 3 ani am o problema cu urechile, adica l simt infundate tot timpul ma doare in interior la atingere, si mai am si ameteli, am fost la trei medici orl si nu miau zis nimic concret, am fost chiar si in italia la un medic si mia zis ca as avea otoscleroza, precizez ca am si o scurgere in cantitate mica si dureri usoare din cand in cand.domnul doctor va rog daca ma puteti ajuta, astept raspunsul dv.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3probleme psihice?
- 6ma poate ajuta cineva?? :-s
- 4ureche infundata de aproape 2 saptamani
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 6Ameteli...destul de dese...
- 16ureche infundata
- 20dureri de nas, tample si cap + ameteli
- 3Mi se infunda o ureche si dupa tratament si cauterizare.
- 5Raceala urmata de durere gat, maxilar si infundare ureche.
- 9imi amorteste spatele intr-un punct
- 5ameteala cand ma pun la somn de aprox. 2 luni
- 3vertij, ameteli
- 1dureri de cap cu ameteli
- 1ureche infundata- ajutorrrr
- 5Ureche infundata
- 0Ameteli, unghii rosii
- 0Ureche infundata
- 3Ureche Infundata si tiuit
- 4Ameteala, zgomote urechi
- 2Ureche înfundată
Mai multe informații despre: Ameteala urechea infundata