Un sfat va rog - tatal meu ii trimite mesaje foarte urate logodnicului meu, îl jignește
![Floarea16](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua, am 26 de ani și sunt într-o relație cu actualul logodnic de 3 ani și jumătate. El este musulman, ne înțelegem bine, i-am cunoscut părinții și face parte dintr-o familie ok, fara a fi ieșiți din comun cu partea religioasă. Urmează să ne căsătorim, fiecare își va păstra religia, singura problema ar fi tatăl meu. Încă de la început nu a fost de acord cu relația, dar din momentul in care am spus că este ceva serios a devenit și mai agresiv. Ii trimite mesaje foarte urate logodnicului meu, îl jignește, nu îl primește în casă și nu vrea să audă de el. Ce as putea face in acest sens? Îmi puteți da un sfat? Din cauza lui apar diferite discuții în relație, nu grave dar suntem deranjați de comportamentul lui. Am incercat sa discut cu el, dar daca nici după cei aproape 4 ani nu și-a schimbat părerea..nu știu ce as putea sa mai fac..
Multumesc
Multumesc
1 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua. Cititi blogul Alinei, Casatoria cu musulmani, capcana periculoasa. Sunt sute de povesti acolo.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3PROBLEME CUPLU: Cand prietenul accepta ca mama lui sa ne desparte?
- 22Parinti, va recunoasteti? Sper sa nu procedati la fel
- 3parintii sunt impotriva prietenului meu
- 8intre parinti si iubit
- 6O problema nu tocmai noua - Soacra
- 4parintii il favorizeaza mai mult pe fratele meu mai mic
- 6Cum sa comunic cu mama?
- 6Relatia cu mama - ajungem la crize de furie dupa cateva zile impreuna
- 7Comunicare defectuasă cu părinții
- 5Nu mă înțeleg deloc cu părinții mei
- 2Parintii nu sunt de acord cu relatia mea
- 5Buna Grup! Am trăit și trăiesc un calvar, de viană sunt părinții mei
- 3Tatăl toxic