Un sfat va rog - tatal meu ii trimite mesaje foarte urate logodnicului meu, îl jignește
Buna ziua, am 26 de ani și sunt într-o relație cu actualul logodnic de 3 ani și jumătate. El este musulman, ne înțelegem bine, i-am cunoscut părinții și face parte dintr-o familie ok, fara a fi ieșiți din comun cu partea religioasă. Urmează să ne căsătorim, fiecare își va păstra religia, singura problema ar fi tatăl meu. Încă de la început nu a fost de acord cu relația, dar din momentul in care am spus că este ceva serios a devenit și mai agresiv. Ii trimite mesaje foarte urate logodnicului meu, îl jignește, nu îl primește în casă și nu vrea să audă de el. Ce as putea face in acest sens? Îmi puteți da un sfat? Din cauza lui apar diferite discuții în relație, nu grave dar suntem deranjați de comportamentul lui. Am incercat sa discut cu el, dar daca nici după cei aproape 4 ani nu și-a schimbat părerea..nu știu ce as putea sa mai fac..
Multumesc
Multumesc
1 comentarii
Buna ziua. Cititi blogul Alinei, Casatoria cu musulmani, capcana periculoasa. Sunt sute de povesti acolo.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13mania persecutiei
- 5Soacra mea ma acuza ca i-am facut vraji baiatului ei
- 5de unde sa incep ca sa am o viata normala?
- 5Mama mea este depresiva - ce este de facut?
- 8relatia cu soacra
- 22Parinti, va recunoasteti? Sper sa nu procedati la fel
- 6Depresie, ganduri negative, cearta cu parintii
- 7relatia mea - pentru mama este o problema
- 4intre iubita si mama
- 6Mereu imi reprosaza ca i-am stricat baiatul..
- 6Un exemplu de viata implinita
- 6Sfat in relatia cu parintii mei
- 5Nu ma mai inteleg cu parintii mei..
- 23Parintii nu sunt de acord cu relatia mea.
- 3Tatăl toxic
- 15Cearta cu parinti
- 4Copil preferat versus copil tolerat
- 3Despărțire 30 ani
- 2Conflict cu soacra
- 1Cum să procedez ?
Mai multe informații despre: relatia cu parintii