Vreau sa ma mut in alt oras, dar parintii nu sunt de acord

23-09-2021
MihaiS22
Nu este medic/terapeut
MihaiS22
Buna ziua, imi doresc foarte mult sa plec in alt oras, sa incep o etapa noua in viata mea, deoarece de o perioada de timp nu mai sunt eu, nu sunt fericit, dar parintii nu ma sustin deloc in aceasta privinta. Imi tot spun ca am un loc de munca stabil si sigur aici unde sunt, de ce sa plec? Si daca e sa plec nu ma vor ajuta cu nimic, sa uit ca am parinti etc… Stau si sufar foarte mult pe tema asta, m am si indepartat de ei, nu mai sunt asa deschis, sunt zile in care doar vreau sa plang pentru ca nu mai pot pur si simplu. Pot spune ca si prietena mea are un rol important in asta, deoarece ea este acolo si chiar mi-as dori sa construim ceva impreuna. Este un oras mult mai dezvoltat si cu mult mai multe oportunitati unde as vrea sa merg, dar ma simt legat de maini si de picioare si chiar nu stiu ce pot face.
2 comentarii
0
23-09-2021, ora 20:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Gasiti-va un loc de munca stabil si cu venituri suficiente in acel oras ca sa va puteti intretine si sa nu depindeti de parinti... Daca va adaptati si va e bine acolo depinde doar de dv.
0
27-09-2021, ora 21:26
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Nu spuneți ce vârstă aveți. Dacă sunteți major e preferabil să luați decizii pentru propria viață, iar părinții să fie alături de dvs. și să vă susțină.
Nici-un părinte nu se opune deciziilor copilului când acesta demonstrează că este bine intenționat. De ce n-au părinții încredere că veți reuși în altă parte? Ați făcut ceva să-i dezamăgiți? Găsiți-vă un loc de muncă în orașul respectiv mai bun decât cel actual și dovediți-le că vă descurcați și sunt sigură că vă vor aprecia. Dar fiți hotărât să faceți ceva, dacă vă tot plângeți, nu rezolvați nimic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Impactul monitorizării parentale asupra comportamentelor și experiențelor adolescenților
  • O relație apropiată între copil și părinte este benefică pentru sănătatea mentală și relațiile sociale ale copilului la maturitate
  •