Vreau sa ma mut in alt oras, dar parintii nu sunt de acord
Buna ziua, imi doresc foarte mult sa plec in alt oras, sa incep o etapa noua in viata mea, deoarece de o perioada de timp nu mai sunt eu, nu sunt fericit, dar parintii nu ma sustin deloc in aceasta privinta. Imi tot spun ca am un loc de munca stabil si sigur aici unde sunt, de ce sa plec? Si daca e sa plec nu ma vor ajuta cu nimic, sa uit ca am parinti etc… Stau si sufar foarte mult pe tema asta, m am si indepartat de ei, nu mai sunt asa deschis, sunt zile in care doar vreau sa plang pentru ca nu mai pot pur si simplu. Pot spune ca si prietena mea are un rol important in asta, deoarece ea este acolo si chiar mi-as dori sa construim ceva impreuna. Este un oras mult mai dezvoltat si cu mult mai multe oportunitati unde as vrea sa merg, dar ma simt legat de maini si de picioare si chiar nu stiu ce pot face.
2 comentarii
Gasiti-va un loc de munca stabil si cu venituri suficiente in acel oras ca sa va puteti intretine si sa nu depindeti de parinti... Daca va adaptati si va e bine acolo depinde doar de dv.
Nu spuneți ce vârstă aveți. Dacă sunteți major e preferabil să luați decizii pentru propria viață, iar părinții să fie alături de dvs. și să vă susțină.
Nici-un părinte nu se opune deciziilor copilului când acesta demonstrează că este bine intenționat. De ce n-au părinții încredere că veți reuși în altă parte? Ați făcut ceva să-i dezamăgiți? Găsiți-vă un loc de muncă în orașul respectiv mai bun decât cel actual și dovediți-le că vă descurcați și sunt sigură că vă vor aprecia. Dar fiți hotărât să faceți ceva, dacă vă tot plângeți, nu rezolvați nimic.
Nici-un părinte nu se opune deciziilor copilului când acesta demonstrează că este bine intenționat. De ce n-au părinții încredere că veți reuși în altă parte? Ați făcut ceva să-i dezamăgiți? Găsiți-vă un loc de muncă în orașul respectiv mai bun decât cel actual și dovediți-le că vă descurcați și sunt sigură că vă vor aprecia. Dar fiți hotărât să faceți ceva, dacă vă tot plângeți, nu rezolvați nimic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13mania persecutiei
- 5de unde sa incep ca sa am o viata normala?
- 15Dificultati de relationare cu mama
- 3Mama este foarte suparata pe mine si a intrat in depresie
- 4este o problema de psihiatrie, ori nu mai este nimic de facut?
- 4intre iubita si mama
- 25Sunt dezamagita.. de familie, de tatal meu
- 6Cum sa comunic cu mama?
- 3implicarea parintilor
- 11membrii familiei imi fac casnicia un calvar
- 7Comunicare defectuasă cu părinții
- 2Cum sa fac sa ma inteleg cu tatăl meu?
- 3Tatăl toxic
- 4Copil preferat versus copil tolerat
- 1Am 17 ani si vreau sa plec de acasa..
- 6Părinți egoisti
- 0Ajutor ! Probleme grave în familie
- 1Cum să procedez ?
Mai multe informații despre: relatia cu parintii