PROBLEME CUPLU: Cand prietenul accepta ca mama lui sa ne desparte?
Am omis sa va mai zic ca noi ne-am mutat de acolo cu sora mea, ca atunci cat stateam cu sora lui atmosfera era apasatoare: mi-a zis ca nu ma suporta si ca sta cu noi o perioada ca sa vada daca sunt destul de buna pentru el, ca el e barbatul in familia lor, m-a acuzat ca eu nu suport ca el sa le iubeasca si pe ele...O cunostinta comuna mi-a zis ca imi va fi greu cu Sorin pentru ca el le pune pe mama si pe sora lui pe primul loc...
Acum de cate ori deschid subiectul cu prietenul meu, eu le jignesc pe ele...
Va spun din suflet ca nu mai suport si nu stiu ce sa fac... ne iubim. Cred ca si el ma iubeste dar mi-e teama de cate ori se duce acasa. A ajuns sa vorbeasca cu ele la telefon cand nu sunt eu in preajma si simt ca ascunde lucruri de mine. I-am explicat cum va explic si dvs ca nu mai suport dar deageaba.
Va rog din suflet: ajutati-ma cu un sfat!
Acum de cate ori deschid subiectul cu prietenul meu, eu le jignesc pe ele...
Va spun din suflet ca nu mai suport si nu stiu ce sa fac... ne iubim. Cred ca si el ma iubeste dar mi-e teama de cate ori se duce acasa. A ajuns sa vorbeasca cu ele la telefon cand nu sunt eu in preajma si simt ca ascunde lucruri de mine. I-am explicat cum va explic si dvs ca nu mai suport dar deageaba.
Va rog din suflet: ajutati-ma cu un sfat!
3 comentarii
Cred ca vei avea viata grea cu prietenul tau. Nu vreau sa te dezamagesc, dar parerea mea este ca nu vei face casa cu el, deoarece este influentat de familia lui si daca acum la inceput cand e dragostea mai mare nu te poti intelege cu el, mai tarziu cand va interveni rutina, mai rau va veti intelege.
Sarbatori fericite iti doresc!
Sarbatori fericite iti doresc!
Dabielas,
Sfaturi nu sunt in masura sa dau.Dar iti pot spune cum vad eu lucrurile: mama prietenului tau e in postura de agresor iar prietenul tau in cea de victima(cu timpul risti ca rolurile sa se inverseze: tu sa devii victima si el agresorul).Mama prietenului tau si-a agresat in primul rand sotul(care insa a avut puterea de a se desprinde din acest cerc vicios), iar mai apoi, pt a nu-si pierde ratiunea de a fi, a inceput sa-si manipuleze psihic fiul.Cum? anulandu-i 2 din cele 4 coordonate ale vietii:relatia si viata sociala, care la urma urmei sunt definitorii pt orice fiinta umana(practic ii manipuleaza sentimentele practicand sanatjul emotional si anuleaza orice forma reala de comunicare a sa cu cei din jurul sau, ma refer la cei din afara familiei).Totul e ok atata timp cat el nu riposteaza.
La urma urmei.nu e decat o parere a mea bazata pe ceva ce am citit recent, s-ar putea sa ma insel.Si totusi.fugi cat mai departe!Nu ai cum lupta cu afectiunile psihice, iar daca ramai, risti ca mai devreme sau mai tarziu sa dezvolti si tu la randul tau o nevroza(in cel mai bun caz).asa ca.fugi!
Sarbatori fericcite!
Sfaturi nu sunt in masura sa dau.Dar iti pot spune cum vad eu lucrurile: mama prietenului tau e in postura de agresor iar prietenul tau in cea de victima(cu timpul risti ca rolurile sa se inverseze: tu sa devii victima si el agresorul).Mama prietenului tau si-a agresat in primul rand sotul(care insa a avut puterea de a se desprinde din acest cerc vicios), iar mai apoi, pt a nu-si pierde ratiunea de a fi, a inceput sa-si manipuleze psihic fiul.Cum? anulandu-i 2 din cele 4 coordonate ale vietii:relatia si viata sociala, care la urma urmei sunt definitorii pt orice fiinta umana(practic ii manipuleaza sentimentele practicand sanatjul emotional si anuleaza orice forma reala de comunicare a sa cu cei din jurul sau, ma refer la cei din afara familiei).Totul e ok atata timp cat el nu riposteaza.
La urma urmei.nu e decat o parere a mea bazata pe ceva ce am citit recent, s-ar putea sa ma insel.Si totusi.fugi cat mai departe!Nu ai cum lupta cu afectiunile psihice, iar daca ramai, risti ca mai devreme sau mai tarziu sa dezvolti si tu la randul tau o nevroza(in cel mai bun caz).asa ca.fugi!
Sarbatori fericcite!
danielas, lasa-mi te rog mailul tau sau ID-ul de messenger sa vorbim despre asta..Astept.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5soacra ma distruge din punct de vedere moral
- 8relatia cu mama...:((
- 20Parintii si iubitul
- 4soacra o problema
- 18Casnicia impreuna cu socrii!
- 79Soacra mea m-a distrus sufleteste.
- 15Dificultati de relationare cu mama
- 8intre parinti si iubit
- 3oare trebuie sa consult un psiholog?
- 4Am probleme cu mama mea. Nu ma mai inteleg cu ea.
- 4intre iubita si mama
- 6Mereu imi reprosaza ca i-am stricat baiatul..
- 25Sunt dezamagita.. de familie, de tatal meu
- 6Cum sa comunic cu mama?
- 4Nu mai sunt om
- 1Un sfat va rog - tatal meu ii trimite mesaje foarte urate logodnicului meu, îl jignește
- 7A venit timpul sa rup relatia cu parintii?
- 1Mama nu ma lasă să plec de acasă cu iubitul meu
- 7Tata toxic, nu stiu ce sa ma fac cu el
- 15Cearta cu parinti
Mai multe informații despre: relatia cu parintii