Un neurolog m-ar putea ajuta?
Buna ziua.Ce îmi recomandați pentru atenție, concentrare, orientare în spațiu, memorie ?
Fac tratament cu Rispolept și Prozac, de preferat sa nu interacționeze deloc cu ele și să fie bine sa nu existe risc..
Dacă ați auzit de produsul Neuro Optimizer îmi puteți spune daca e bun și sigur și nu interacționează cu medicația mea?Eu sunt fricos de fel și nu vreau ceva sa îmi facă mult mai rău de asta vreau sfat avizat de la un medic neurolog, psihiatru sau cineva care a folosit un produs pentru concentrare concomitent cu medicatia psihotropa și nu i-am făcut niciun rau având totodată efecte benefice asupra funcțiilor cognitive. etc.
Mulțumesc mult!
Vă rog!
Fac tratament cu Rispolept și Prozac, de preferat sa nu interacționeze deloc cu ele și să fie bine sa nu existe risc..
Dacă ați auzit de produsul Neuro Optimizer îmi puteți spune daca e bun și sigur și nu interacționează cu medicația mea?Eu sunt fricos de fel și nu vreau ceva sa îmi facă mult mai rău de asta vreau sfat avizat de la un medic neurolog, psihiatru sau cineva care a folosit un produs pentru concentrare concomitent cu medicatia psihotropa și nu i-am făcut niciun rau având totodată efecte benefice asupra funcțiilor cognitive. etc.
Mulțumesc mult!
Vă rog!
2 comentarii
Intra pe site-ul pacient.assmb.ro si scrie acolo povestea ta unui medic neurolog. Vezi daca te poate ajuta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5hepatita cronica autoimuna, gammapatie monoclonala
- 5carbamazepina la copil de 7ani si 6 luni
- 0Impresia de dezorientare incapacitate de adaptare si simptome asemanatoare somnolentei
- 5Ameteala, cap greu, senzatie de imperceptibil, urechi infundate. imi vreau mintea limpede!
- 9probleme cu tiroida?
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 3Probleme cu memoria, nu ma pot concentra, stari de depresie, oboseala, nervozitate
- 0Probleme de concentrare, memorie si incoerenta in vorbire.
- 2Lipsa de concetrare, pierderi de memorie
- 2Nu stiu unde sa merg ca sa rezolv problema cu incapacitatea de a reține lucruri
- 1Ceva de concentrare, Acutil.
- 4Probleme de concentrare
- 2Nu ma pot concentra, uit repede
- 4Nu mă pot concentra
- 1Ce pot sa fac pentru a-mi mari puterea de concentrare?
- 3Amețeli și presiune in cap
Mai multe informații despre: Deficitul de atentie dificultatea de concentrare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: