Durere de cap partea stanga+dificultate de concentrare+tulburari de memorie
Cam de 2 ani am o durere aproape constanta de cap, jumatatea stanga a fetei cu tot cu ureche, si care cateodata creste in intensitate dar este mereu prezenta cu o tiuiala in ureche. Daca ating jumatatea stanga a fetei cu mana ma jeneaza atingerea pe piele. Tomografie-ok. Cateodata simt partea stanga a capului mai rece iar alteori mai calda..
Mi-e greu sa ma concentrez + tulburari de memorie.
E ok daca iau Advil - unul de afara pt migrene(gelule) una la 4 ore- dar nu pot sa le iau asa la infinit. Ce este mai ciudat e ca acum 6 ani mi-am revenit complet dar numai pt 4-5 zile dupa ce am facut o injectie (doza unica) pt gonococ( care nu mai iese la analiza). E posibil sa am chestia asta(gonococ) mai demult si sa nu apara la analize obisnuite si sa dea simptomele acestea? Ameliorare am simtit si la un tratament cu Sinerdol pe care l-am facut pt gat.
Daca are vreo importanta:
Mai am o infectie prostatica de care nu pot sa scap de 10 ani cu e-coli(fac tratament cate 15-20 zile si revine cam de 2 ori pe an). Mai e cineva cu astfel de simptome ?
Mi-e greu sa ma concentrez + tulburari de memorie.
E ok daca iau Advil - unul de afara pt migrene(gelule) una la 4 ore- dar nu pot sa le iau asa la infinit. Ce este mai ciudat e ca acum 6 ani mi-am revenit complet dar numai pt 4-5 zile dupa ce am facut o injectie (doza unica) pt gonococ( care nu mai iese la analiza). E posibil sa am chestia asta(gonococ) mai demult si sa nu apara la analize obisnuite si sa dea simptomele acestea? Ameliorare am simtit si la un tratament cu Sinerdol pe care l-am facut pt gat.
Daca are vreo importanta:
Mai am o infectie prostatica de care nu pot sa scap de 10 ani cu e-coli(fac tratament cate 15-20 zile si revine cam de 2 ori pe an). Mai e cineva cu astfel de simptome ?
3 comentarii
iti recomand sa investighezi coloana verterbrala.. mai ales in zona cervicala, la reumatolog. deasemenea un consult la ORL.. cu audiograma.
rezultatele poti sa le trimiti pe mail
rezultatele poti sa le trimiti pe mail
buna ziua si eu am aceleasi dureri de cap pe partea stinga am facur si tomograf si rmn si nu am nimic am fost la neurolog cu rezultatul si mia zis ca am spondiloza cervicala si nevralgie am luat tratament cu ketonal dar degeaba dispar pe moment durerile dar apar iarasi nu mai stiu unde sa ma duc si ce tratament sa mai fac ma duredi groaznice va rog daca ma poate ajuta cineva multa sanatate
Un medic Reumatolog.. este in masura sa iti dea un tratament medicamentos si fisioterapic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere de cap
- 4Probleme de concentrare
- 5Impresia ca anumite momente s-au mai intamplat.
- 4Electrostimularea poate cauza dureri de cap?
- 33Lovitura la cap
- 5probleme cu urechea, durere de cap si in gat..
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 1dureri de cap ingrozitoare
- 4dureri de cap, stelute si puncte negre
- 6dureri cap, furnicaturi - nici un raspuns in USA
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 3va rog sa ma ajutati ca nu stiu ce sa mai fac
- 0durere de cap partea stanga insuprtabila
- 4dureri de cap groaznice zilnice, cam dupa ora 16.00-17.00
- 1Pierderi de memorie
- 2Gripa sau ceva mai grav?
- 6Probleme cu starea psihologica
- 3duerere de cap partea stanga
- 10Blocaj mental și lingvistic
- 3Ce pastile sau suplimente sunt bune pt creier, memorie si concentrare?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Memoria dificultatea de concentrare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: