Lipsa de concentrare, stres si multe altele
De aproape un an duc o viata extrem de dezordonata. Sunt student, iar noaptea lucrez ca operator CNC la o firma din domeniul aviatiei. Deoarece sunt student am nevoie de bani. si ca sa ii capat trebuie sa muncesc. Problema este ca muncesc de prin luna septembrie numai noaptea, cu mici exceptii (3 saptamani fara schimb 3). De dormit dorm doar 3-4 ore la servici, plus ce mai apuc pe acasa. cateodata nici nu apuc. Ziua merg la facultate.
Acest program, mi-a dat peste cap intreg organismul. Am inceput sa imi pierd din concentrare, la ore, orice gand imi trece prin cap, automat imi distrage atentia de la curs. Sunt putin amnezic. Sunt si putin slabit: 65 kg la 1.82 inaltime. De stres nu mai vorbesc...serviciul e de vina. Sistemul imunitar, banuiesc, nu mai e atat de puternic ca inainte. Am inceput sa racesc cam des.
Am nevoie de niste sfaturi, ce ar trebui sa fac: tratamente, analize, etc.
O zi buna
Acest program, mi-a dat peste cap intreg organismul. Am inceput sa imi pierd din concentrare, la ore, orice gand imi trece prin cap, automat imi distrage atentia de la curs. Sunt putin amnezic. Sunt si putin slabit: 65 kg la 1.82 inaltime. De stres nu mai vorbesc...serviciul e de vina. Sistemul imunitar, banuiesc, nu mai e atat de puternic ca inainte. Am inceput sa racesc cam des.
Am nevoie de niste sfaturi, ce ar trebui sa fac: tratamente, analize, etc.
O zi buna
4 comentarii
Ai un program foarte incarcat, care iti solicita organismul. Incearca sa il ajuti cu o alimentatie cat mai sanatoasa, iti trebuiesc porteine, lipide, glucide pt ritmul asta.si bineinteles odihna
Nu cred ca ar strica un suport medicamentos in acest sens, dar cel mai bine este sa consulti un medic, sa iti evalueze starea de sanatate si sa iti prescrie un tratament daca sunt carente.
Nu te neglija, multa sanatate
Nu cred ca ar strica un suport medicamentos in acest sens, dar cel mai bine este sa consulti un medic, sa iti evalueze starea de sanatate si sa iti prescrie un tratament daca sunt carente.
Nu te neglija, multa sanatate
Nu stiu daca "homeopatia", iti spune ceva?
Exista remedii homeopate care te vor ajuta sa treci peste tot stresul psihic si peste epuizarea fizica pe care o ai la ora actuala, dar nu trebuie uitat programul de refacere al organismului (min. 6 ore de somn zilnic), pentru ca altfel totul va fi in zadar. Iti pot recomanda un homeopat bun, daca vrei !
Oricum trebuie sa faci ceva pana nu va fi prea tarziu !
Exista remedii homeopate care te vor ajuta sa treci peste tot stresul psihic si peste epuizarea fizica pe care o ai la ora actuala, dar nu trebuie uitat programul de refacere al organismului (min. 6 ore de somn zilnic), pentru ca altfel totul va fi in zadar. Iti pot recomanda un homeopat bun, daca vrei !
Oricum trebuie sa faci ceva pana nu va fi prea tarziu !
nu prea ma incanta homeopatia
insa am decis ca saptamana asta sa ma duc sa fac un test cu biorezonanta, sa aflu clar ce am. si pe baza rezultatelor sa pot face un tratament.
apropo: este normal, atunci cand esti racit, sa scuipi sange? nu f mult
ps: scuzati'ma ca am rasp dupa atata vreme, dar am fost ocupat plus lipsa internet o saptamana
insa am decis ca saptamana asta sa ma duc sa fac un test cu biorezonanta, sa aflu clar ce am. si pe baza rezultatelor sa pot face un tratament.
apropo: este normal, atunci cand esti racit, sa scuipi sange? nu f mult
ps: scuzati'ma ca am rasp dupa atata vreme, dar am fost ocupat plus lipsa internet o saptamana
Sangele de care vb poate avea mai multe cauze... ia legatura cu un medic sa fii examinat. Niste analize pt evaluarea statusului general nu ar strica.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24sa fie stresul de vina?
- 6hipertensiune cred... in ultima perioada stau cam prost cu stresul
- 3nu pot sa imi lasa unghiile sa creasca...ce fac?
- 3Tulburare somn, stres, oboseala, dureri ale inimii
- 3Cum reactioneaza inima mea la stres!
- 9cauze tremuraturi. Probleme cu atentia si concentrarea
- 4Stresul in timpul sarcinii
- 8Stres, anxitate sau altceva?
- 4sa fie din cauza stresului?
- 6Durere de cap dreapta
- 5Ameteala, cap greu, senzatie de imperceptibil, urechi infundate. imi vreau mintea limpede!
- 8De 2 saptamani am niste stari ce nu le pot controla, ma simt stresata
- 14Dezvoltare personala
- 1Gastrita difuza cauzata de stres ce se vindeca foarte greu
- 3Slabire generala
- 4intepaturi la inima cand sunt stresat, enervat, suparat, e grav?
- 2Ce sa iau că sa mă concentrez mai bine?
- 1Pramistar
- 10Blocaj mental și lingvistic
- 5Dificultati in intelegerea cuvintelor
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare stresul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: