Tulburari de concentrare
Buna Ziua,
Ma numesc Alex, am 26 si de ani si de cativa ani am anumite probleme. Sunt zile intregi cand simt ca am un gol in creier, ca pluteste, ma enervez destul de repede, visez noaptea unele esecuri care pentru altii nu ar conta si ma simt inferior, nu ma pot concentra deloc in momentele respective. Eu am fost mai retras de mic, si am avut o teama fata de public, dar acum pur si simplu ma coplesesc problemele astea si imi afecteaza productivitatea la locul de munca. Cand sunt extrem de nervos imi vine sa plang si am impresia ca nu reusesc sa fac nimic. Ma afecteaza orice se spune la adresa mea si ma gandesc cateva zile la asta. Ma puteti ajuta cu un sfat sau macar ce ar putea fi ? Dupa ce trece perioada asta o sa merg la doctor, dar pana atunci sper ca ma puteti ajuta cu un sfat !
Ma numesc Alex, am 26 si de ani si de cativa ani am anumite probleme. Sunt zile intregi cand simt ca am un gol in creier, ca pluteste, ma enervez destul de repede, visez noaptea unele esecuri care pentru altii nu ar conta si ma simt inferior, nu ma pot concentra deloc in momentele respective. Eu am fost mai retras de mic, si am avut o teama fata de public, dar acum pur si simplu ma coplesesc problemele astea si imi afecteaza productivitatea la locul de munca. Cand sunt extrem de nervos imi vine sa plang si am impresia ca nu reusesc sa fac nimic. Ma afecteaza orice se spune la adresa mea si ma gandesc cateva zile la asta. Ma puteti ajuta cu un sfat sau macar ce ar putea fi ? Dupa ce trece perioada asta o sa merg la doctor, dar pana atunci sper ca ma puteti ajuta cu un sfat !
5 comentarii
Buna seara
Puteti incerca sa lucrati online cu un psiholog clinician si psihoterapeut pentru o evaluare si apoi o consiliere psihologica.
Puteti incerca sa lucrati online cu un psiholog clinician si psihoterapeut pentru o evaluare si apoi o consiliere psihologica.
Daca doriți puteți să faceți psihoterapie online pt inceput, apoi daca sunt probleme vă puteți adresa unui medic psihiatru!
Multumesc pentru raspuns, o sa fac cum mi-ati spus dumneavoastra. Acesta problema se poate remedia sau rezolva in timp ?
Trebuie evaluate intai posibilele cauze ale starii dumneavoastra. Pare ca ceea ce numiti tulburare de concentrare este mai degraba o instabilitate emotionala, cu stari de inhibitie, iar problemele de concentrare sunt mai degraba efectul, nu cauza.
Da sigur că se poat remedia in timp.problrma dumneavoastră
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lipsa de concentrare, dureri de cap
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 4Probleme de concentrare
- 5poate fi o problema din copilarie?
- 8Am o senzatie foarte ciudata cand merg pe strada, o stare de buimaceala, parca as fi beat sau drogat
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 1memorare
- 0Probleme de concentrare, memorie si incoerenta in vorbire.
- 2Medicamente pentru concentrare/atentie/memorie bune?
- 2Ceva ptr concentrare/atenție?
- 2Un neurolog m-ar putea ajuta?
- 4Probleme de concentrare
- 1Pramistar
- 8Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Depresie, Anxios
- 5Vedere neclara/ slăbită, concentrare și atenție slăbită, ureche înfundată rareori etc
- 3Ce pastile sau suplimente sunt bune pt creier, memorie si concentrare?
- 5Dificultati in intelegerea cuvintelor
- 1Scadearea puterii de concetrare in urma unui eveniment traumatic?
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: