Concentrarea și memoria
De mult timp nu mă mai pot concentra la școală și îmi este greu sa mă concentrez/rezolv lucruri simple.
Am convingerea că capacitățile mele cognitive sunt distruse în proporție de 99/100.
Pe de o parte când mă supăr din lucruri banale mă simt tensionat și mă eliberez atunci când iau ceva ce știu că mă afectează mai precis recent am avut o supărare minoră și eram disperat sa iau ceva supradoza(mă gândeam la diazepam), dar nu am găsit așa că am băut o cana cu 4 nesuri, a fost o experiență îngrozitoare dar după, m-am eliberat de supărare/tensiune..
Am senzația că nu mai sunt eu, eu nu eram așa în primii ani de liceu! Nu mă mai recunosc.
Chiar și părinții îmi zic că uit lucruri uzuale și vorbesc precipitat că și când m-aș apară tot timpul.
Cum îmi pot recupera capacitățile cognitive?
Am convingerea că capacitățile mele cognitive sunt distruse în proporție de 99/100.
Pe de o parte când mă supăr din lucruri banale mă simt tensionat și mă eliberez atunci când iau ceva ce știu că mă afectează mai precis recent am avut o supărare minoră și eram disperat sa iau ceva supradoza(mă gândeam la diazepam), dar nu am găsit așa că am băut o cana cu 4 nesuri, a fost o experiență îngrozitoare dar după, m-am eliberat de supărare/tensiune..
Am senzația că nu mai sunt eu, eu nu eram așa în primii ani de liceu! Nu mă mai recunosc.
Chiar și părinții îmi zic că uit lucruri uzuale și vorbesc precipitat că și când m-aș apară tot timpul.
Cum îmi pot recupera capacitățile cognitive?
1 comentarii
Bună ziua!
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență sau la un psihiatru pentru evaluare și astfel veți avea un diagnostic sigur.Pe baza evaluării se va decide ce faceți mai departe.
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență sau la un psihiatru pentru evaluare și astfel veți avea un diagnostic sigur.Pe baza evaluării se va decide ce faceți mai departe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6oboseala, tulburari de concentrare, stari de anxitate dimineata
- 3Durere de cap partea stanga+dificultate de concentrare+tulburari de memorie
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 5carbamazepina la copil de 7ani si 6 luni
- 5Dureri de cap si lipsa de concentrare
- 4Tiroida?
- 11ce pot sa am ?
- 8nod in gat
- 10Amorteala falangele superioare ale mainii drepte, lipsa concentrare
- 9probleme cu tiroida?
- 5sa fie boala psihica?