Concentrarea și memoria
De mult timp nu mă mai pot concentra la școală și îmi este greu sa mă concentrez/rezolv lucruri simple.
Am convingerea că capacitățile mele cognitive sunt distruse în proporție de 99/100.
Pe de o parte când mă supăr din lucruri banale mă simt tensionat și mă eliberez atunci când iau ceva ce știu că mă afectează mai precis recent am avut o supărare minoră și eram disperat sa iau ceva supradoza(mă gândeam la diazepam), dar nu am găsit așa că am băut o cana cu 4 nesuri, a fost o experiență îngrozitoare dar după, m-am eliberat de supărare/tensiune..
Am senzația că nu mai sunt eu, eu nu eram așa în primii ani de liceu! Nu mă mai recunosc.
Chiar și părinții îmi zic că uit lucruri uzuale și vorbesc precipitat că și când m-aș apară tot timpul.
Cum îmi pot recupera capacitățile cognitive?
Am convingerea că capacitățile mele cognitive sunt distruse în proporție de 99/100.
Pe de o parte când mă supăr din lucruri banale mă simt tensionat și mă eliberez atunci când iau ceva ce știu că mă afectează mai precis recent am avut o supărare minoră și eram disperat sa iau ceva supradoza(mă gândeam la diazepam), dar nu am găsit așa că am băut o cana cu 4 nesuri, a fost o experiență îngrozitoare dar după, m-am eliberat de supărare/tensiune..
Am senzația că nu mai sunt eu, eu nu eram așa în primii ani de liceu! Nu mă mai recunosc.
Chiar și părinții îmi zic că uit lucruri uzuale și vorbesc precipitat că și când m-aș apară tot timpul.
Cum îmi pot recupera capacitățile cognitive?
1 comentarii
Bună ziua!
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență sau la un psihiatru pentru evaluare și astfel veți avea un diagnostic sigur.Pe baza evaluării se va decide ce faceți mai departe.
Mergeți la un psiholog clinician cu experiență sau la un psihiatru pentru evaluare și astfel veți avea un diagnostic sigur.Pe baza evaluării se va decide ce faceți mai departe.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11nu am incredere in mine, ma simt (scuze...) o proasta - -n-am gasit alta rima- :-)
- 6oboseala, tulburari de concentrare, stari de anxitate dimineata
- 9cauze tremuraturi. Probleme cu atentia si concentrarea
- 42presiune ceafa, ameteli, stari de lesin
- 3Slabire generala
- 5Oboseală psihică, slabă putere de concentrare
- 11Puterea de concentrare
- 2Lipsa de concetrare, pierderi de memorie
- 1Stare oboseala si probleme concentrare
- 6Concentrarea, viteza de reactie scazuta
- 2Ceva ptr concentrare/atenție?
- 4Pierderi de memorie
- 5Deficit de atenție, lipsă de concentrare și de memorare
- 12Atenția și concentrarea probleme
- 1Probleme concentrare si altele
- 1Cele mai ok tonice energie-recupereare neuro
- 1Probleme cu lipsa de concentrare și panică
- 5De ce nu m-a ajutat deloc niciun supliment pentru concentrare și memorie?
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: