Umflătură pe os

24-12-2018
andreeaa07
Nu este medic/terapeut
andreeaa07
Acum o saptamana mi s-a facut o obturatie de canal la unul dintre premolari. In timpul interventiei a fost foarte greu sa patrunda cu acele pe unul din canale, domnii doctori spunandu-mi ca este ceva acolo care tine, ca o punte, asa ca au gaurit zona aceea si au introdus dupa acul pana la os, simtindu-l puternic in timpul obturatiei. La 2 zile dupa, ma durea tare maseaua dar am luat nurofen si mi a trecut, insa de la interventie simt zona de sub premolar, de pe maxilar, amortita si am observat ieri ca am o umflatura acolo, iar cand apas tare pe ea imi amorteste jumatate din buza de jos si simt intepaturi si usturimi in aceasta. De asemenea cand vorbesc si zambesc simt umflatura aceea si imi creeaza un oarecare disconfort. In interior, pe gingie n-am nimic, toata problema este pe os. Ce ar putea fi? Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
24-12-2018, ora 09:32
Dr. Remiș Constantin
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Remiș Constantin
Atasati o radiografie
0
04-01-2019, ora 20:31
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Va rog sa atașați o radiografie. Este posibil sa aveți o perforația la nivelul rădăcinii și sa fie o depășite cu pasta sau cu con acolo.este important sa mergeți cât mai curând la medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: