Umflătură pe os
Acum o saptamana mi s-a facut o obturatie de canal la unul dintre premolari. In timpul interventiei a fost foarte greu sa patrunda cu acele pe unul din canale, domnii doctori spunandu-mi ca este ceva acolo care tine, ca o punte, asa ca au gaurit zona aceea si au introdus dupa acul pana la os, simtindu-l puternic in timpul obturatiei. La 2 zile dupa, ma durea tare maseaua dar am luat nurofen si mi a trecut, insa de la interventie simt zona de sub premolar, de pe maxilar, amortita si am observat ieri ca am o umflatura acolo, iar cand apas tare pe ea imi amorteste jumatate din buza de jos si simt intepaturi si usturimi in aceasta. De asemenea cand vorbesc si zambesc simt umflatura aceea si imi creeaza un oarecare disconfort. In interior, pe gingie n-am nimic, toata problema este pe os. Ce ar putea fi? Multumesc anticipat!
2 comentarii
Va rog sa atașați o radiografie. Este posibil sa aveți o perforația la nivelul rădăcinii și sa fie o depășite cu pasta sau cu con acolo.este important sa mergeți cât mai curând la medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1obturatie de canal cu dureri groaznice
- 1parodontita?obturatie canal
- 3Obturatie de canal infectat la masea fara nerv
- 6Durere dupa plomba de canale
- 2Durere obturatie de canal
- 3Este de scos nervul?
- 3Durere de masea dupa picarea plombei provizorii
- 1Durere dupa tratament de canal
- 5Molar, nerv scos.
- 3Tratament de canal
- 5Nu cedeaza durerile. Complicatii dupa obturatie canal
- 2Este normal ca la o lucrare de obturatie canal sa raman o bucata de ac in canal?
- 1Obturatie canal
- 7Obraz și ochi umflat în urma unei intervenții stomatologice pe canalele premolarului
- 2Depasire cu con de gutaperca
- 3Probleme tratament de canal
- 1Urgent: Varf de ac rupt in canal dentar in 2015 si amortire zona fetei de cateva luni
- 1Durere persitstenta dupa tratament canal
- 2Tratament de canal molar 47 cu sealer fara conuri de gutaperca
Mai multe informații despre: Obturatia de canal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: