Umflătură pe os
Acum o saptamana mi s-a facut o obturatie de canal la unul dintre premolari. In timpul interventiei a fost foarte greu sa patrunda cu acele pe unul din canale, domnii doctori spunandu-mi ca este ceva acolo care tine, ca o punte, asa ca au gaurit zona aceea si au introdus dupa acul pana la os, simtindu-l puternic in timpul obturatiei. La 2 zile dupa, ma durea tare maseaua dar am luat nurofen si mi a trecut, insa de la interventie simt zona de sub premolar, de pe maxilar, amortita si am observat ieri ca am o umflatura acolo, iar cand apas tare pe ea imi amorteste jumatate din buza de jos si simt intepaturi si usturimi in aceasta. De asemenea cand vorbesc si zambesc simt umflatura aceea si imi creeaza un oarecare disconfort. In interior, pe gingie n-am nimic, toata problema este pe os. Ce ar putea fi? Multumesc anticipat!
2 comentarii
Va rog sa atașați o radiografie. Este posibil sa aveți o perforația la nivelul rădăcinii și sa fie o depășite cu pasta sau cu con acolo.este important sa mergeți cât mai curând la medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 56Obturatie de canal
- 4Obturatie de canal
- 0Obturatie de canal dureroasa+lucrare
- 1parodontita?obturatie canal
- 4problemă obturaţie canal
- 3Obturatie de canal infectat la masea fara nerv
- 4Durere insuportabila
- 1Probleme masea plombata
- 3Rog urgent recomandari privind atenuarea durerii dupa curatarea canalelor
- 6Măsea plombata fără nerv
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 3Problema tratament endodontic
- 1Obturatie canal
- 3Depășirea apex in sinus
- 7Obraz și ochi umflat în urma unei intervenții stomatologice pe canalele premolarului
- 1Masea - sa îmi scoată plomba provizorie după 2-3 luni
- 1Tradatul medicilor dentisti si dinte care nu se mai repara cu lunile
- 1Lucrare canal
- 1Dinte plombat, spart și fără nerv
- 1Durere persitstenta dupa tratament canal
Mai multe informații despre: Obturatia de canal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: