Tratament pe canal la microscop finalizat cu abces în gingie
Bună ziua!
Am făcut o radiografie dentara pt ca începusem sa am dureri și mi s a spus ca am un chist care se întinde pe trei dinți și mi s a făcut tratament pe canal la microscop doar la 2 dinti al treilea nefiind foarte aproape de chist și după 6 zile de la tratament după dureri îngrozitoare și falca/gingie umflate mi a ieșit un abces...oare de ce ?
Am făcut o radiografie dentara pt ca începusem sa am dureri și mi s a spus ca am un chist care se întinde pe trei dinți și mi s a făcut tratament pe canal la microscop doar la 2 dinti al treilea nefiind foarte aproape de chist și după 6 zile de la tratament după dureri îngrozitoare și falca/gingie umflate mi a ieșit un abces...oare de ce ?
2 comentarii
Buna ziua! Dintii respectivi, tratati pe canal, au tratamentul finalizat? Daca s-a putut finaliza tratamentul ( inseamna ca nu au fost secretii pe canal ), nu e chiar semn bun abcesul acesta. Poate mai discutati cu medicul dumeavoastra, e posibil sa fie si alt dinte implicat sau tratarea chistului sa nu se poata face doar endodontic, ci si chirurgical. Procesul acesta de vindecare este de treptat, trebuie monitorizate atent etapele. Numai bine!
Mulțumesc mult pentru răspuns!
Abcesul a apărut exact în dreptul dintelui care se presupune ca ar avea un corp străin uitat de câțiva ani, dinte tratat la microscop acum.
Abcesul a apărut exact în dreptul dintelui care se presupune ca ar avea un corp străin uitat de câțiva ani, dinte tratat la microscop acum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 1obturatie de canal cu dureri groaznice
- 3Durere foarte mare dupa obturare canal
- 3Este de scos nervul?
- 1Durere dupa tratament de canal
- 4Scoaterea nervului!
- 1Tratament endodontic + Rezectie Apicala + Chistectomie - toate in 24h
- 2Probleme la extractia unui nerv
- 2Infecție măsea
- 3Probleme tratament de canal
- 6Interpretare radiografie dentara
- 4Durere la 2 zile dupa tratament de canal, am radiografie. In cat timp trece?
- 1Urgenttt va rog! ma doare enorm măseaua
- 1Tratament și obturatie canal
- 1Durere de măsea
- 1Durere dupa tratamente stomatologice
- 1Material rămas în gingie în urma obturației de canal
- 1Durere molar 26 după scoaterea nervilor
Mai multe informații despre: Obturatia de canal retratamentul endodontic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: