Tratament pe canal la microscop finalizat cu abces în gingie

01-10-2021
N.N
Nu este medic/terapeut
N.N
Bună ziua!
Am făcut o radiografie dentara pt ca începusem sa am dureri și mi s a spus ca am un chist care se întinde pe trei dinți și mi s a făcut tratament pe canal la microscop doar la 2 dinti al treilea nefiind foarte aproape de chist și după 6 zile de la tratament după dureri îngrozitoare și falca/gingie umflate mi a ieșit un abces...oare de ce ?
2 comentarii
0
06-10-2021, ora 11:21
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Dintii respectivi, tratati pe canal, au tratamentul finalizat? Daca s-a putut finaliza tratamentul ( inseamna ca nu au fost secretii pe canal ), nu e chiar semn bun abcesul acesta. Poate mai discutati cu medicul dumeavoastra, e posibil sa fie si alt dinte implicat sau tratarea chistului sa nu se poata face doar endodontic, ci si chirurgical. Procesul acesta de vindecare este de treptat, trebuie monitorizate atent etapele. Numai bine!
0
20-10-2021, ora 17:12
N.N
Nu este medic/terapeut
N.N
Mulțumesc mult pentru răspuns!
Abcesul a apărut exact în dreptul dintelui care se presupune ca ar avea un corp străin uitat de câțiva ani, dinte tratat la microscop acum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un remediu alternativ ce ar putea regenera pulpa dentară pierdută
  •