Tratament pe canal la microscop finalizat cu abces în gingie
Bună ziua!
Am făcut o radiografie dentara pt ca începusem sa am dureri și mi s a spus ca am un chist care se întinde pe trei dinți și mi s a făcut tratament pe canal la microscop doar la 2 dinti al treilea nefiind foarte aproape de chist și după 6 zile de la tratament după dureri îngrozitoare și falca/gingie umflate mi a ieșit un abces...oare de ce ?
Am făcut o radiografie dentara pt ca începusem sa am dureri și mi s a spus ca am un chist care se întinde pe trei dinți și mi s a făcut tratament pe canal la microscop doar la 2 dinti al treilea nefiind foarte aproape de chist și după 6 zile de la tratament după dureri îngrozitoare și falca/gingie umflate mi a ieșit un abces...oare de ce ?
2 comentarii
Buna ziua! Dintii respectivi, tratati pe canal, au tratamentul finalizat? Daca s-a putut finaliza tratamentul ( inseamna ca nu au fost secretii pe canal ), nu e chiar semn bun abcesul acesta. Poate mai discutati cu medicul dumeavoastra, e posibil sa fie si alt dinte implicat sau tratarea chistului sa nu se poata face doar endodontic, ci si chirurgical. Procesul acesta de vindecare este de treptat, trebuie monitorizate atent etapele. Numai bine!
Mulțumesc mult pentru răspuns!
Abcesul a apărut exact în dreptul dintelui care se presupune ca ar avea un corp străin uitat de câțiva ani, dinte tratat la microscop acum.
Abcesul a apărut exact în dreptul dintelui care se presupune ca ar avea un corp străin uitat de câțiva ani, dinte tratat la microscop acum.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Despre canalele strambe
- 3Obturatie de canal infectat la masea fara nerv
- 1Durere masea
- 3Rog urgent recomandari privind atenuarea durerii dupa curatarea canalelor
- 13Nerv scos plomba provizorie
- 1durere gingie dupa tratament de canal
- 1Durere dupa tratament de canal
- 3Tratament de canal
- 5Nu cedeaza durerile. Complicatii dupa obturatie canal
- 2Este normal ca la o lucrare de obturatie canal sa raman o bucata de ac in canal?
- 2Molar de minte obturat pe canal, dureros
- 5Inflamare molar superior
- 1Va rog să mă ajutați - Mi-am scos nervul și mă doare de mor este infecție?
- 2Ajutați-mă va rog! abces dupa curatare canale
- 1Depasire obturatie canal
- 1Tratare tesut sub dinte (apical)
- 1Material rămas în gingie în urma obturației de canal
- 1Abordare tratament Endodontic
- 1Durere dupa obturatie de canal
Mai multe informații despre: Obturatia de canal retratamentul endodontic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: