Obturatie de canal ok sau nu ?
Buna ziua,
Am si eu nevoie de o parere. Este facuta ok obturatia urmatoare sau nu ? Mentionez ca inca simt cand manac ceva in masea, o durere mica dar care ma jeneaza. Premolarul avand un perete lipsa ce sugerati ? Sa merga sa imi pun un pivot si o coronita pentru o rezistenta in timp mai buna? Din pacate nu pot adauga radiografia
Am si eu nevoie de o parere. Este facuta ok obturatia urmatoare sau nu ? Mentionez ca inca simt cand manac ceva in masea, o durere mica dar care ma jeneaza. Premolarul avand un perete lipsa ce sugerati ? Sa merga sa imi pun un pivot si o coronita pentru o rezistenta in timp mai buna? Din pacate nu pot adauga radiografia
3 comentarii
Buna ziua,
Fara o radiografie de control dupa obturatia de canal nu ne putem pronunta daca obturatia definitiva este corecta sau nu..
Dupa obturatia de canal definitiva dintele este sensibil intre 10-14 zile.
Atunci cand lipseste un perete este recomandat un pivot metalic si o coroana de acoperire.
O zi buna.
Fara o radiografie de control dupa obturatia de canal nu ne putem pronunta daca obturatia definitiva este corecta sau nu..
Dupa obturatia de canal definitiva dintele este sensibil intre 10-14 zile.
Atunci cand lipseste un perete este recomandat un pivot metalic si o coroana de acoperire.
O zi buna.
Buna seara,
puneti radiografia aici ca sa putem spune mai multe.Nu stiu exact cum se face dar cred ca va pot ajuta cei de la suportul acestui site. ASteptam radiografia! Multumim!
puneti radiografia aici ca sa putem spune mai multe.Nu stiu exact cum se face dar cred ca va pot ajuta cei de la suportul acestui site. ASteptam radiografia! Multumim!
Am reusit sa o incarc la profil, se vede ca nu a ajuns cu pasta pana in capat. Am mai facut si la alta clinica o alta radiografie din mai multe unghiuri si a reiesit ca mai este un canal in spate care nu este complet obturat. Oricum se poate lasa 2 mm pana la apex di ce am citit pe internet. Poate pe viitor(peste cateva luni) o voi deschide si o sa o obturez la microscop, ii voi mai pune un pivot di fibra de sticla plus o coronita din zirconiu. Sper sa nu imi creeze probleme pana atunci. Coronita cum credeti ca trebuie sa o fac ? Mai am 3 pereti din acest premolar.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 56Obturatie de canal
- 0Obturatie de canal dureroasa+lucrare
- 1parodontita?obturatie canal
- 4problemă obturaţie canal
- 4Durere insuportabila
- 6Durere dupa plomba de canale
- 1Probleme masea plombata
- 3obturatia de canal
- 1Durere dupa tratament de canal
- 2Fumat dupa obturatie canal?
- 2Infecție măsea