Probleme tratament de canal
Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema, am o masea cariata care a facut abces, am fost la un consult stomatologic si medicul mi-a recomandat sa fac un tratament endodontic de curatare de canale ca numai asa pot scapa fara sa mi se extraga maseaua, zis si facut, dupa radiografie si prima sedinta medicul a zis ca mi-a salvat maseaua si o sa fie bine ca sunt tanar si nu ar trebui sa fie probleme, ma reprogramat peste 10 zile, dupa 7 zile de la prima sedinta mi-a reaparut acea punga de puroi, la a doua sedinta medicul mi-a curatat din nou, a bagat tratament acolo etc, am intrebat daca este normal sa reapara infectia si mi-a raspuns ca nu stie ce bacterie am eu acolo si ca daca pana data viitoare nu trece ca mi- o obtureaza si sigileaza canalele si ca daca tot nu se vindeca ca mi-o scoate. Mentionez ca procedura a fost facuta la microscop nu tratament clasic ! Este a 5 zi de la
A doua sendinta si inca abbcesul este acolo.
Este normal sa procedeze asa ? Care ar fi motivele pentru care acest tratament nu are efect ? Nu sunt o persoana care sa ma scoata banii afara din casa, am platit o suma destul de mare pentru mine si sa ma aleg si cu maseaua scoasa si cu banii luati, am sentimentul ca acel Medic nu a facut ceea ce trebuia sau stia ca nu mai poate fi salvata.
A doua sendinta si inca abbcesul este acolo.
Este normal sa procedeze asa ? Care ar fi motivele pentru care acest tratament nu are efect ? Nu sunt o persoana care sa ma scoata banii afara din casa, am platit o suma destul de mare pentru mine si sa ma aleg si cu maseaua scoasa si cu banii luati, am sentimentul ca acel Medic nu a facut ceea ce trebuia sau stia ca nu mai poate fi salvata.
3 comentarii
Buna seara,
Este posibil ca infectia in os sa fie destul de mare si sa nu se poata trata nici la microscop. In aceasta situatie este indicata extractia.
Este posibil ca infectia in os sa fie destul de mare si sa nu se poata trata nici la microscop. In aceasta situatie este indicata extractia.
Am si o radiografie facuta inainte de inceperea tratamentului o
Pot atasa daca se poate.
Pot atasa daca se poate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Obturatie de canal
- 4Tratament pentru granulom la masea cu canal obturat
- 1obturatie canal - ceva normal ?
- 1Probleme masea plombata
- 6Măsea plombata fără nerv
- 3Problema tratament endodontic
- 0Endodontie partiala + durere ulterioara
- 2Probleme la extractia unui nerv
- 5Infectie dupa obturatia canalulul
- 3Radiografie 13 - Este tratat corect ?
- 3Ajutor - Gingia s-a inflamat si am dureri sacaitoare chiar cu nurofen si antibiotic
- 2Depasire cu con de gutaperca
- 9Pansament devitalizant
- 1Al doilea tratament pe canal - canale infundate. Solutie ?
- 2Tratament pe canal la microscop finalizat cu abces în gingie
- 2Decimentare pivot
- 1Material rămas în gingie în urma obturației de canal
Mai multe informații despre: Endodontia Obturatia de canal retratamentul endodontic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: