problemă obturaţie canal

Acum doua săptămânii am fost la stomatolog care mi-a umblat la o plomba mai veche, mia curăţat canalul cu acele specifice si o solutie de clor.DUpa o saptamana la fel dar spalaturi cu acea solutie mai multe care îmi dădeau o senzaţie de usturime pe canal.
La final dupa acest proces mi s-a obturat canalul, iar seara ma trezit din somn o durere de nedescris.
Am aceasta durere de 4zile nu stiu ce sa mai fac, pe radiografie nu apare nimic dar eu simt ca zvâcneste la baza dintelui.
Va mulţumesc.
La final dupa acest proces mi s-a obturat canalul, iar seara ma trezit din somn o durere de nedescris.
Am aceasta durere de 4zile nu stiu ce sa mai fac, pe radiografie nu apare nimic dar eu simt ca zvâcneste la baza dintelui.
Va mulţumesc.
4 comentarii

Buna ziua! Dupa obturatia de canal este normala o durere, care cedeaza treptat in 7-10 zile si pentru care se recomanda medicatie antiinflamatoare. Ati facut si radiografie de control dupa obturatie si a vazut-o medicul dumneavoastra?!

Da domna doctor uitati radiografia:
http://i61.tinypic.com/28k56af.jpg
durerea nu mai are aceiaşi intensitate dar mă doare, iar sub buza cand apas la baza dintelui sau pe el ma doare.
Sa mai astept?
http://i61.tinypic.com/28k56af.jpg
durerea nu mai are aceiaşi intensitate dar mă doare, iar sub buza cand apas la baza dintelui sau pe el ma doare.
Sa mai astept?

Pe radiografie pare sa fie in regula( dar nu radiografia este singurul criteriu ); avand in vedere ca obturatie este recenta, va sfatuiesc sa mai asteptati cateva zile.

Ok va mulţumesc, deja durerea s-a mai diminuat.
O zi frumoasa!
O zi frumoasa!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Masele cariate... durere
- 0Obturatie de canal dureroasa+lucrare
- 4Durere insuportabila
- 6Durere dupa plomba de canale
- 1Probleme masea plombata
- 2Scoaterea unui nerv pentru o plomba ?
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 1Obturatia de canal
- 1Tratament endodontic + Rezectie Apicala + Chistectomie - toate in 24h
- 4Plomba la masea.
- 11Depasirea apexului-complicatii
- 5Nu cedeaza durerile. Complicatii dupa obturatie canal
- 2Este normal ca la o lucrare de obturatie canal sa raman o bucata de ac in canal?
- 1Masea - sa îmi scoată plomba provizorie după 2-3 luni
- 2Durere muscatura după tratament canal
- 2Tratament pe canal la microscop finalizat cu abces în gingie
- 1Durere persitstenta dupa tratament canal
- 7Durere și umflătură la o masea dupa scoaterea nervului
Mai multe informații despre: Obturatia de canal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: