Tuse ragusita la copil

Buna ziua,
Am o fetita de 1 an si 3 luni si tuseste de 2 saptamani. Am fost la medicul pediatru si mi- a spus ca nu are nimic, a controlat-o la plamani si in gat, a zis ca e din cauza ca ii ies dintii. Am mers si a doua zi la medicul pediatru pentru ca tusea foarte des si tare, cam la 3 minute.a controlat o iarasi si acelasi rezultat. Daca am insitat a zis ca poate a inghitit ceva si sa mergem sa ii facem raze x. Nu am fost inca pentru ca am zis ca poate ii trece. A facut 2 zile febra 38 si a inceput sa tuseasca ragusit si sa aiba vocea ragusita. Nu are nici pofta de mancare. De o saptamana tuseste ragusit si respiratia se aude ca si cum ar toarce o psisica. Nasul ii curge foarte putin. Va rog frumos sa ma ajutati cu parere. Ce poate sa aiba? O sa ii treaca daca nu ii dau nici un medicament?
Va multumesc frumos pentru un raspuns.
Am o fetita de 1 an si 3 luni si tuseste de 2 saptamani. Am fost la medicul pediatru si mi- a spus ca nu are nimic, a controlat-o la plamani si in gat, a zis ca e din cauza ca ii ies dintii. Am mers si a doua zi la medicul pediatru pentru ca tusea foarte des si tare, cam la 3 minute.a controlat o iarasi si acelasi rezultat. Daca am insitat a zis ca poate a inghitit ceva si sa mergem sa ii facem raze x. Nu am fost inca pentru ca am zis ca poate ii trece. A facut 2 zile febra 38 si a inceput sa tuseasca ragusit si sa aiba vocea ragusita. Nu are nici pofta de mancare. De o saptamana tuseste ragusit si respiratia se aude ca si cum ar toarce o psisica. Nasul ii curge foarte putin. Va rog frumos sa ma ajutati cu parere. Ce poate sa aiba? O sa ii treaca daca nu ii dau nici un medicament?
Va multumesc frumos pentru un raspuns.
1 comentarii

Buna seara. Fetita are probabil laringita. Sunetul pe care il descrieti ("tors de pisica") este prezent in timpul inspirului sau al expirului?
Este nevoie sa se intervina cu medicatie antiinflamatoare/antipiretica, hidratare adecvata +/- administrare inhalatorie (aerosoli)a medicatiei, consult ORL. Daca se suspecteaza aspirarea unui corp strain este necesara evaluarea urgenta de specialitate.
Este nevoie sa se intervina cu medicatie antiinflamatoare/antipiretica, hidratare adecvata +/- administrare inhalatorie (aerosoli)a medicatiei, consult ORL. Daca se suspecteaza aspirarea unui corp strain este necesara evaluarea urgenta de specialitate.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 8tuse expectoranta
- 5Tuse de 3 ani.. mai mult de la frig si de la tigara dar nu numai
- 6fetita de 4 ani raceste des
- 3Tusesc moaptea cind adorm si la 2-30 a.m. deodata
- 3tuse dimineata
- 19Tuse productiva
- 13Am nevoie de un sfat urgent: tuse fff persistenta care apare in anotimpul rece in general seara
- 4Tuse seaca de trei saptamani
- 4intrebari despre toxocara
- 5raguseala, tuse, flegme...etc
- 3tuse suparatoare
- 3Ma gadila in gat si tusesc
- 1tuse la copil de 3 ani
- 1tusesc cand inghit
- 1tusa uscata, de citeva luni, cu intreruperi
- 2Tuse, durere in gat
- 0Wheezing și tuse
- 2Simt ca ma frige în piept după tuse puternica
Mai multe informații despre: Tusea