tuse si febra de o saptamana
Buna seara,
Fiul meu de 17 ani, a facut febra cu tuse.La inceput am zis ca este gripa, asa ca doua zile am mers doar pe ceaiuri si antitermice, dupa care am mers la medicul de familie care mi-a dat antibiotice (cefalexina 1cp.la opt ore) si antitusiv.Dupa patru zile de antibiotic el tot face febra, ce-i drept cu un interval de aproximativ 12 -14 ore intre perioadele febrile.Ce investigatii ar trebui sa fac?Mentionez ca tusea este seaca si obositoare.Multumesc!
Fiul meu de 17 ani, a facut febra cu tuse.La inceput am zis ca este gripa, asa ca doua zile am mers doar pe ceaiuri si antitermice, dupa care am mers la medicul de familie care mi-a dat antibiotice (cefalexina 1cp.la opt ore) si antitusiv.Dupa patru zile de antibiotic el tot face febra, ce-i drept cu un interval de aproximativ 12 -14 ore intre perioadele febrile.Ce investigatii ar trebui sa fac?Mentionez ca tusea este seaca si obositoare.Multumesc!
4 comentarii
doamna viorica
buna seara..folositi pentru febra otet(il masati cu otet peste tot corpul si in picioare sosete imbibate in otet)va asigur ca are efect foarte bun si ii va trece.in legatura cu tusea, in afara de antitusiv, nu stiu daca aveti o tigla subtire(ea este incalzita la aragaz daca stati la bloc, si pusa apoi intr-o carpa curata si apoi pusa pe pieptul lui)asta are ca efect incalzirea pieptului si a plamanilor...apoi mierea de albine este foarte buna si calmeaza tusea...supa de gaina la fel are efect de estompare si a febrei si a tusei...toate astea imi facea si mie mama mea cand eram mai mic si aveau efecte foarte bune, de asta vi le-am impartasit si sper sa se faca bine si fiul dumneavoastra!!!sanatate multa!
buna seara..folositi pentru febra otet(il masati cu otet peste tot corpul si in picioare sosete imbibate in otet)va asigur ca are efect foarte bun si ii va trece.in legatura cu tusea, in afara de antitusiv, nu stiu daca aveti o tigla subtire(ea este incalzita la aragaz daca stati la bloc, si pusa apoi intr-o carpa curata si apoi pusa pe pieptul lui)asta are ca efect incalzirea pieptului si a plamanilor...apoi mierea de albine este foarte buna si calmeaza tusea...supa de gaina la fel are efect de estompare si a febrei si a tusei...toate astea imi facea si mie mama mea cand eram mai mic si aveau efecte foarte bune, de asta vi le-am impartasit si sper sa se faca bine si fiul dumneavoastra!!!sanatate multa!
Ce febra face? Cat de mare? Ce valori? Se hidrateaza bine?
Va multumesc pt.raspunsuri! Nu suporta otetul de cand era mic si facea febra! Nu am incercat cu tigla pusa pe piept, dar am sa incerc.In legatura cu mierea : avem miere 100% naturala din stupina proprie, dar efectele se lasa asteptate!
Uf, febra a facut si 39, 4, dar slava Domnului acum a mai scazut si rarit!Sper sa cedeze total !!!Bea ceai mult si apa.
Uf, febra a facut si 39, 4, dar slava Domnului acum a mai scazut si rarit!Sper sa cedeze total !!!Bea ceai mult si apa.
Buna ziua! In mod sigur ar trebui sa faca o Radiografie pulmonara si o HLG.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7rosu in gat si febra mica
- 6Cum scap de tuse?
- 6Febra mare fara alt simptom
- 6Tratament cu antibiotic la copil de 5 ani, din cauza unei tuse (care nu se mai opreste)
- 7piocianic in gat si stafilococ in nas
- 6Locuim in America si sotul meu raceste frecvent
- 3Febra dupa raceala
- 8Durere os stern la miscare + tuse
- 6Senzatie de apasare in zona gatului
- 5durere in partea stanga
- 5tuse de care nu pot scapa
- 11Buna! Am senzatia de ceva in gat in partea drepta langa amigdala
- 1tusesc cand inghit
- 4Tuse persistenta
- 1Pentru baietelul meu de 5 saptamani!
- 0temperatura dupa pneumotorax