imunorezistan jr. - tuse productiva

Buna ziua, cat timp sa-i administrez fetitei de 3 ani, Imunorezistan Jr.?Luam de 5 zile si starea ei e buna, doar ca mai tuseste productiv, mai ales la efort si uneori dimineata.Ii dau si Polygemma Imunitate 1 ml/zi pana termin cu Imunorezistanul, apoi 2x1ml./zi si Sulfur CH 15 o doza la 2 zile.E bun acest tratam.???Multumesc!!
5 comentarii

Buna ziua!
Imunorezistan-ul junior e bine sa se dea 4 zile consecutiv, urmate de 4 zile pauza (cu reluare,
daca e cazul). Spuneti-mi daca Sulphur-ul i l-ati dat din proprie initiativa sau a fost recomandat de medicul homeo-
pat (sau cu competenta in homeopatie) ?
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Imunorezistan-ul junior e bine sa se dea 4 zile consecutiv, urmate de 4 zile pauza (cu reluare,
daca e cazul). Spuneti-mi daca Sulphur-ul i l-ati dat din proprie initiativa sau a fost recomandat de medicul homeo-
pat (sau cu competenta in homeopatie) ?
Cu respect,

Au fost prescrise de un medic homeopat, cand ii dau Sulfur-ul ii curge nasucul mai mult, in acea zi, si un pic ochisorul stg.Pe partea stg.a avut o otita congestiva si probleme cu ochisorul.Medicul homeopat a zis ca sunt normale aceste reactii pt.ca organismul dreneaza..Multumesc.

Asa este, e adevarat. Daca, in plus, starea generala s-a imbunatatit sub acest tratament si starea psihica a
ramas neinfluentata sau s-a imbunatatit, tratamentul este corect. Daca tusea e suparatoare, cu expectoratie, puteti
sa-i dati, mai ales ca sunt aceste zile de pauza cu Imunorezistan-ul junior, Polygemma 3- "Tuse".
Numai bine,
ramas neinfluentata sau s-a imbunatatit, tratamentul este corect. Daca tusea e suparatoare, cu expectoratie, puteti
sa-i dati, mai ales ca sunt aceste zile de pauza cu Imunorezistan-ul junior, Polygemma 3- "Tuse".
Numai bine,

Starea generala e buna, mai tuseste la efort, si, de cateva zile, dimineata, pe la5-6, SEC, ca o iritatie faringiana, nu stiu de la ce, poate ma puteti lamuri.

Si inca ceva, as putea folosi, in paralel si protalgol pt.nas?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere puternica in piept cand tusesc
- 4fumez de mai bine de un an.. e posibil sa am cancer?
- 7Faringita cronica
- 3tuse dimineata
- 19Tuse productiva
- 5raceli non stop, otite repetate, tuse, rinite care nu se mai opresc
- 6inceput de rosu in gat
- 3tuse suparatoare
- 1Tuse, respiratie greoaie
- 1tuse veche si suparatoare
- 1tuse cind depun efort
- 4tuse si febra de o saptamana
- 4tuse iritativa cronicizata (aprox. 3 ani) baietel 6 ani
- 4Problema ORL copil 7 ani...