Tuse si raceala

De o saptamana am racit. Raceala a cam trecut dar am ramas cu o tuse(care intre timp se trece si ea). Dar din cauza tusei am ramas cu o durere in partea stanga prima oara apoi si in dreapta.Este ceva grav sau poti face febra musculara din cauza tusei?
2 comentarii

Poate deveni grav peste o săptămână dacă nu vă trataţi. Faceţi un ceai de ceapă : la un litru şi jumatate de apă se pun3-4 cepe obişnuite curătate si taiate in 4, pentru a fierbe mai usor. Se zdrobeşte şi şi miezul de la 4-5 nuci şi se fierb împreuna pâna scade la un litru. Se strecoara şi se beau 3 căni pe zi. Nu are un miros sau gust dezagreabil, dar se poate aranja pentru plăcere cu putină coaja de lămâie, se poate indulci după gust, se poate face acrişor cu lamâie etc. Importanta este ceapa care are efect imediat antitusin şi antibronşic. Succes!

Buna ziua.Va recomand sirop Plantusin 3-4 linguri pe zi, inhalatii cu inhalantul Hapciu, o inhalatie pe zi, de preferinta seara, timp de 10 zile.Se poate asocia si ceaiul Plantusin, 3-4 cani de ceai pe zi.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Virusi si bacterii
- 8tuse si secretii
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 5baiat de 6 ani... pe amigdalita dreapta un punct alb mai mic decat un bob de orez
- 4Poate fi sinuzita? Ori nu?
- 4interpretare analize
- 9Raceala vara (pe canicula)
- 6temperatura bazala scade.. mai exista risc de sarcina?
- 7Durere in gat indelungata
- 1Tuse, respiratie greoaie
- 3Scaun ciudat
- 0raceala si tuse - fetita 6 ani
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 1tuse cind depun efort
- 0raceala sau sarcina?
- 0tusa persistenta de 4 luni!
- 0Nu pot manca si tusesc
- 1nu mai scap de tuse
- 0probleme cu gatul de vreun an, help
- 1Tuse ca simptom in cazul astmului bronsic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: