Tuse si raceala

08-01-2014
Teodora24
Nu este medic/terapeut
Teodora24
De o saptamana am racit. Raceala a cam trecut dar am ramas cu o tuse(care intre timp se trece si ea). Dar din cauza tusei am ramas cu o durere in partea stanga prima oara apoi si in dreapta.Este ceva grav sau poti face febra musculara din cauza tusei?
2 comentarii
0
08-01-2014, ora 13:31
Terapeut Denis Chiurtu
Psihologie, Bucuresti
Terapeut Denis Chiurtu
Poate deveni grav peste o săptămână dacă nu vă trataţi. Faceţi un ceai de ceapă : la un litru şi jumatate de apă se pun3-4 cepe obişnuite curătate si taiate in 4, pentru a fierbe mai usor. Se zdrobeşte şi şi miezul de la 4-5 nuci şi se fierb împreuna pâna scade la un litru. Se strecoara şi se beau 3 căni pe zi. Nu are un miros sau gust dezagreabil, dar se poate aranja pentru plăcere cu putină coaja de lămâie, se poate indulci după gust, se poate face acrişor cu lamâie etc. Importanta este ceapa care are efect imediat antitusin şi antibronşic. Succes!
0
23-04-2014, ora 14:48
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Buna ziua.Va recomand sirop Plantusin 3-4 linguri pe zi, inhalatii cu inhalantul Hapciu, o inhalatie pe zi, de preferinta seara, timp de 10 zile.Se poate asocia si ceaiul Plantusin, 3-4 cani de ceai pe zi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Vitamina C previne răceala
  • MIT: Usturoiul previne și vindecă răceala
  • MIT: Dacă ieși afară cu părul ud răcești
  • Răceală sau gripă?
  • Iată care este singurul supliment ce ar putea preveni răceala
  • Alergie sau răceală?
  • Care este singurul supliment de care ai nevoie pentru răceală?
  • Răceală sau gripă? (Ghid simptome)
  • Tusea uscată vs tusea productivă - diferențe, cauze, tratament
  •