Tuse continua
Buna ziua,
Intampin o problema de mai bine de o saptamana si jumatate, o tuse usor productiva si neregulata. Nu se manifesta ca o raceala. Am intrebat farmacistul si am mers pe o solutie de sirop tusolitic dar degeaba. Am consultat medicul care intre timp a plecat in concediu. Acesta mi-a dat trimtere spre raze si alergologie.
Am facut setul de raze si inca astept dupa interpretare. Va rog sa ma ajutati cu o parere.
http://oi63.tinypic.com/34nma6r.jpg
Intampin o problema de mai bine de o saptamana si jumatate, o tuse usor productiva si neregulata. Nu se manifesta ca o raceala. Am intrebat farmacistul si am mers pe o solutie de sirop tusolitic dar degeaba. Am consultat medicul care intre timp a plecat in concediu. Acesta mi-a dat trimtere spre raze si alergologie.
Am facut setul de raze si inca astept dupa interpretare. Va rog sa ma ajutati cu o parere.
http://oi63.tinypic.com/34nma6r.jpg
1 comentarii
Am primit o concluzie dar nu știu ce ar putea să insemne. Poate mă ajută cineva.
Accentuare nespecifica a interstitiului peribronhovascular infrahilar bilateral.
Accentuare nespecifica a interstitiului peribronhovascular infrahilar bilateral.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tuse veche
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 6antibioticele si ficatul
- 4La 2 ani tuseste de o luna, fara febra
- 1tusea tabacica
- 4Amigdale acoperite cu puroi, tuse, ganglioni umflati
- 1tuse si raguseala
- 15tusea la copii
- 1tuse si sufocare
- 2Tuse urata!
- 5otita congestiva
- 0Bronsita asmatiforma nu se mai opreste din tuse
- 8Durere os stern la miscare + tuse
- 7revine tusea?
- 1tusa uscata, de citeva luni, cu intreruperi
- 1Tuse ragusita la copil
- 1Gadilat in gat, tuse si lacrimat inainte de culcare.
- 1tuse si huruit in gat
- 0Tuse persistenta, poate fi alergie
Mai multe informații despre: Tusea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: