O părere - parapareză spastică și anxietate și atacuri de panică
Am parapareză spastică și am anxietate și atacuri de panică doctorii de la recuperare mi-au zis ca să slăbesc, când slăbesc și mănânc sănătos nu mai am atacuri de panică și nici nu mai transpir rău, am fost la psihiatru și mi-a zis că e de la boală, vreau o părere e din cauza la picioare că nu am forță în ele.
4 comentarii
Buna. Daca nu mai ai anxietate si atacuri de panica doar slabind, atunci incearca sa slabesti. Micsoreaza portiile sau mergi la un nutritionist sa iti dea un regim sanatos. Faptul ca nu ai forta in picioare poate fi de la anxietate.
tinand cont ca ti s-a recomandat sa reduci greutatea, atunci ce pot sa-ti recomand e sa contorizezi grasimile si carbohidratii din alimentatie
intri pe cronometer (punct) com sau o aplicatie asemanatare, populara, unde tii evidenta acstor nutrienti: grasimi si carbohidrati. urmaresti sa consumi zilnic aprox 150g carbohidrati, aprox 80g grasimi, si aprox 80g proteine (maximum 100g).
cauta sa consumi alimente bogate nutritiv (care au vitamine, minerale). exemplu o fac alimentele integrale. la polul opus sunt sucurile
asta e o dieta care te-ar duce in timp undeva la 75 kg... astfel poate reducerea greutatii, iti va usura putin mersul (banuiesc ca mergi cu un cadru)
din punct de vedere al anxietatii, s-ar putea sa te ajute. in ce masura, nu stiu... depinde de boala ta. daca e vorba de o anxietate usoara, parerea mea e ca te-ar ajuta. daca e ceva mai serios, cred ca e nevoie de tratament.
p.s. nu sunt doctor.
intri pe cronometer (punct) com sau o aplicatie asemanatare, populara, unde tii evidenta acstor nutrienti: grasimi si carbohidrati. urmaresti sa consumi zilnic aprox 150g carbohidrati, aprox 80g grasimi, si aprox 80g proteine (maximum 100g).
cauta sa consumi alimente bogate nutritiv (care au vitamine, minerale). exemplu o fac alimentele integrale. la polul opus sunt sucurile
asta e o dieta care te-ar duce in timp undeva la 75 kg... astfel poate reducerea greutatii, iti va usura putin mersul (banuiesc ca mergi cu un cadru)
din punct de vedere al anxietatii, s-ar putea sa te ajute. in ce masura, nu stiu... depinde de boala ta. daca e vorba de o anxietate usoara, parerea mea e ca te-ar ajuta. daca e ceva mai serios, cred ca e nevoie de tratament.
p.s. nu sunt doctor.
Buna ziua!
Se poate rezolva cu hipnoterapie, te pot ajuta. Se pare ca anxietatea ta este asociata cu ingrasarea si din cespui a doua o genereaza pe prima dar asta poate fi interpretabil. Pofta de mancare este direct proportionala cu ingrasarea?
Se poate rezolva cu hipnoterapie, te pot ajuta. Se pare ca anxietatea ta este asociata cu ingrasarea si din cespui a doua o genereaza pe prima dar asta poate fi interpretabil. Pofta de mancare este direct proportionala cu ingrasarea?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8va rog ajutati-ma sa-mi ajut iubitul!
- 3Slabiciune... atacuri de panica, anxietate
- 21Anxietate? Nevroza?
- 3teama de transportul in comun-anxietate?
- 2remedii homeopate pentru atacuri de panica
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 6Solutii pentru depresie, anxietate...Cum este medicamentul Fobiless?
- 4stare generala de rau
- 2Anxietate?
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 10Tentaculele depresiei...
- 1Presiune in piept, lipsa de aer, durere in zona sanului si a mainii stangi
- 1Ganglioni si tuse seaca persistenta
- 1Durere spate si manaa stanga
- 3Anxietate
- 4Anxietate, depresie sau problema medicala?
- 2Anxietate
- 5Anxietate
- 5Pareri despre anxietate
- 5Nu mai stiu daca transpir de la Seroxat sau de la anxietate
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica parapareza spastica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: