O părere - parapareză spastică și anxietate și atacuri de panică | Forumul Medical ROmedic

O părere - parapareză spastică și anxietate și atacuri de panică

22-08-2023
Lupul singuratic
Nu este medic/terapeut
Lupul singuratic
Am parapareză spastică și am anxietate și atacuri de panică doctorii de la recuperare mi-au zis ca să slăbesc, când slăbesc și mănânc sănătos nu mai am atacuri de panică și nici nu mai transpir rău, am fost la psihiatru și mi-a zis că e de la boală, vreau o părere e din cauza la picioare că nu am forță în ele.
4 comentarii
0
22-08-2023, ora 23:55
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Daca nu mai ai anxietate si atacuri de panica doar slabind, atunci incearca sa slabesti. Micsoreaza portiile sau mergi la un nutritionist sa iti dea un regim sanatos. Faptul ca nu ai forta in picioare poate fi de la anxietate.
0
23-08-2023, ora 00:21
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
tinand cont ca ti s-a recomandat sa reduci greutatea, atunci ce pot sa-ti recomand e sa contorizezi grasimile si carbohidratii din alimentatie
intri pe cronometer (punct) com sau o aplicatie asemanatare, populara, unde tii evidenta acstor nutrienti: grasimi si carbohidrati. urmaresti sa consumi zilnic aprox 150g carbohidrati, aprox 80g grasimi, si aprox 80g proteine (maximum 100g).
cauta sa consumi alimente bogate nutritiv (care au vitamine, minerale). exemplu o fac alimentele integrale. la polul opus sunt sucurile

asta e o dieta care te-ar duce in timp undeva la 75 kg... astfel poate reducerea greutatii, iti va usura putin mersul (banuiesc ca mergi cu un cadru)

din punct de vedere al anxietatii, s-ar putea sa te ajute. in ce masura, nu stiu... depinde de boala ta. daca e vorba de o anxietate usoara, parerea mea e ca te-ar ajuta. daca e ceva mai serios, cred ca e nevoie de tratament.

p.s. nu sunt doctor.
0
23-08-2023, ora 08:54
Hipnoterapeut
Identitate neconfirmată
Hipnoterapeut
Buna ziua!
Se poate rezolva cu hipnoterapie, te pot ajuta. Se pare ca anxietatea ta este asociata cu ingrasarea si din cespui a doua o genereaza pe prima dar asta poate fi interpretabil. Pofta de mancare este direct proportionala cu ingrasarea?
0
23-08-2023, ora 19:15
user_253871
Nu este medic/terapeut
user_253871
ignora-l pe hipnoterapeut
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.