Ce diagnostic as putea avea?
Buna ziua, am 18 ani, si cu cateva zile in urma am fost le Medicul psihiatru pentru a stabili un diagnostic.I-am spus ca ma simt in mare parte din timp trist, dorm greu, am cosmaruri, am multe frici nemotivate, stima de sine foarte rea, pesimism si frica fata de viitor, pierderea interesului pentru multe activitati, si acesta mi-a prescris:
Lenuxin(Escitaopram)
Depakine chrono
Somnol(Zopiclonum)
Totusi, nu mi-a spus ce diagnostic am, doar mi-a prescris asta.Nu reusesc sa inteleg de ce mi-a prescris Depakine care e pentru convulsii si tulburai bipolare, cand eu nici vorba de asa ceva nu am adus, si nici nu am avut asa ceva niciodata.Parintii nu vor sa imi dea un asemenea tratament, pe motiv ca nu e de mine, si ca face dependenta si ca medicamentele au reactii adverse, si imi spun ca eu am citit prea mult pe net si inventez simptome, desi stiu bine ce simt si ce nu.Sunt un pic confuz, deoarece nu stiu ce diagnostic mi-a pus medicul, si nu stiu daca totusi sa iau acest tratament sau nu.De ce mi-a prescris si Depakine oare, si o fi periculos sa iau asa tratament?Voi face psihoterapie evident, dar nu stiu ce sa fac pe plan medicamentos.
Lenuxin(Escitaopram)
Depakine chrono
Somnol(Zopiclonum)
Totusi, nu mi-a spus ce diagnostic am, doar mi-a prescris asta.Nu reusesc sa inteleg de ce mi-a prescris Depakine care e pentru convulsii si tulburai bipolare, cand eu nici vorba de asa ceva nu am adus, si nici nu am avut asa ceva niciodata.Parintii nu vor sa imi dea un asemenea tratament, pe motiv ca nu e de mine, si ca face dependenta si ca medicamentele au reactii adverse, si imi spun ca eu am citit prea mult pe net si inventez simptome, desi stiu bine ce simt si ce nu.Sunt un pic confuz, deoarece nu stiu ce diagnostic mi-a pus medicul, si nu stiu daca totusi sa iau acest tratament sau nu.De ce mi-a prescris si Depakine oare, si o fi periculos sa iau asa tratament?Voi face psihoterapie evident, dar nu stiu ce sa fac pe plan medicamentos.
7 comentarii
Sindrom anxios-depresiv. Depakinul se da si ca stabilizator de dispozitie, chiar daca nu scrie pe prospect ca se da pentru anxietate si depresie. Incercati initial fara el. Nu puteti sta cu simptomele, indiferent ce zic parintii. Trebuie sa va insanatositi.
Medicul spunea de depresie ceva, desi sa inteleg ca e vorba atat de depresie, cat si de anxietate.Multumesc!
Bună ziua,
Pentru siguranță și pentru confirmarea diagnosticului poți merge la un psiholog clinician cu experiență
Pentru siguranță și pentru confirmarea diagnosticului poți merge la un psiholog clinician cu experiență
Frici nemotivate, frica de viitor tin de Anxietate. De obicei Anxietatea cu Depresia merg mana in mana. Cu cat le tratati mai repede, cu atat vor remite mai repede. Cu cat nu le tratati, pot deveni rezistente la tratament.
Dg poate fi tulburare anxioas depresiva sau episod depresiv.
Depakinele este timostwbilizator luati tratamentul fara frica.Ar ajuta o evaluare psihologică pentru w vedea cu exactitate ce este.
Depakinele este timostwbilizator luati tratamentul fara frica.Ar ajuta o evaluare psihologică pentru w vedea cu exactitate ce este.
Din descrierea simptomelor pare asa cum ti - a spus și dl.doctor tulburare anxios- depresivă dar un diagnòstic sigur se pune numai în cabinet. Mergeți la un psiholog clinician cu experiență pentru o evalùare psihologică.
Depakine se da si in ciclotimie care este asemanatoare bipolaritatii, doar ca nu e psihoza, e doar o simpla nevroza.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 23De 18 ani tot bolnava sunt... nu ma ajuta tratamentul!
- 5antidepresive, anxiolitice, care nu ingrasa
- 1medicamente coaxil si xanax
- 5Depresie cu anxietate
- 7Tulburare de panica
- 0Efecte adverse Clopixol (schizofrenie)
- 33Depresie sau altceva?
- 3Depresie și anxietate
- 2Quetiapiana am uitat sa o iau
- 30A trecut cineva cu succes de la Rispolept la Abilify?
- 5Care e diferenta intre risperidona si paliperidona?
- 2Anxietate si/sau depresie si ameteala
- 0Depresie și anxietate
- 3Ce antipsihotice afecteaza functia sexuala?
- 10Alprazolam si carbamazepina
- 21V-ati ingrasat de la Rispolept ?
- 2Tratament ADHD
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente psihiatrice depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: