Insomnie de peste 15 ani
O ruda apropiata in varsta de 81 de ani ce se plange de peste 15 ani de insomnie a fost diagsnosticata de catre medicul de familie cu anexietate si se trateaza de min. 5-6 ani cu Xanax cate o jumatate de pastila sau o pastila pe zi, seara inainte culcare. In afara de probleme articulare inerente varstei, o incontinenta urinara ocazionala datorata caderii uterului pe vezica si de o operatie laparoscopica de extragere fiere acum cca. 12 ani nu a a avut probleme deosebite de sanatate. Avand in vedere ca are tendinta de a abuza de medicamente in general si acum un an a ajuns la spital cu varsaturi grave de 2 ori in 3 zile fara a exista un diagnostic, dar a fost lasata sa plece acasa dupa cateva ore am catre dumneavoastra urmatoarea intrebare. Xanax in dozajul de mai sus are vreun efect impotriva insomniei reclamate sau in general vreun efect avand in vedere ca este cu mult mai mic decat dozajul min. din prospect ? Dupa o administrare de cativa ani acesta mai are efect, fara a crea dependenta?
De asemenea medicamentul Movalis luat zilnic pe o perioada indelungata de 2-3 ani, impreuna cu o tableta zilnica de Midocalm alternat cu Tramadol pentru dureri articulare, mai au efect pe o perioada asa indelungata fara efecte secundare? Va mutlumesc anticipat pentru raspuns.
De asemenea medicamentul Movalis luat zilnic pe o perioada indelungata de 2-3 ani, impreuna cu o tableta zilnica de Midocalm alternat cu Tramadol pentru dureri articulare, mai au efect pe o perioada asa indelungata fara efecte secundare? Va mutlumesc anticipat pentru raspuns.
5 comentarii
Buna ziua,
da,
xanaxul trebuie luat cu 2 ore inainte de culcare...
el, isi face efectul cam in 2 ore..
O zi buna.
da,
xanaxul trebuie luat cu 2 ore inainte de culcare...
el, isi face efectul cam in 2 ore..
O zi buna.
Lucia, deja scrii doar ca sa te afli in treaba, comentariile tale sunt anoste, fara finalitate, banale, bazate pe ce a facut vecina, sora, fratele etc. Cei care intreaba isi pun speranta in raspuns.Pacat.Poate iti incerci talentul epistolar in alta parte.
kukingrid
xanaxul da dependenta, cu atat mai mult in cazul rudei dvs care ia de 2-3 ani, ptr un bun rezultat doza trebuie marita. Nu o faceti fara avorbi in prealabil cu medicul caruia trebuie sa-i spuneti si despre Movalis si Midocalm sau Tramadol, sunt toxice ptr organism luate asa de mult timp continuu, are nevoie de protector ptr stomac, ficat.
adresati-va cu incredere medicului ptr revizuirea tratamentului.Multa sanatate
kukingrid
xanaxul da dependenta, cu atat mai mult in cazul rudei dvs care ia de 2-3 ani, ptr un bun rezultat doza trebuie marita. Nu o faceti fara avorbi in prealabil cu medicul caruia trebuie sa-i spuneti si despre Movalis si Midocalm sau Tramadol, sunt toxice ptr organism luate asa de mult timp continuu, are nevoie de protector ptr stomac, ficat.
adresati-va cu incredere medicului ptr revizuirea tratamentului.Multa sanatate
Buna ziua doamna vic1955,
1.de multe ori, urez sanatate si
astfel aflu si eu raspunsul TAU.care Uneori sau DE MULTE ORI nu zic mare lucru:
te citez:
"Nu o faceti fara a vorbi in prealabil cu medicul caruia trebuie sa-i spuneti si despre Movalis si Midocalm sau Tramadol"
pai, TU nu, tot in treaba te afli?!?...
omul vrea raspuns NU sa--l trimiti la medic.
asta stia si el..!?!
2. multi cer pareri, de genul:
"a mai trecut cineva prin asa ceva?".
si eu, la acest lucru..m-am gandit...
3.DE CE imi citesti raspunsurile?!?
nu-s pt. tine in niciun caz.
CE TIE NU-ti PLACE, ALTUIA NU-I face.
..tot asta faci si TU..dar, eu nu-ti citesc raspunsurile..ca
de fapt NU am ce..
O zi buna sa ai.
1.de multe ori, urez sanatate si
astfel aflu si eu raspunsul TAU.care Uneori sau DE MULTE ORI nu zic mare lucru:
te citez:
"Nu o faceti fara a vorbi in prealabil cu medicul caruia trebuie sa-i spuneti si despre Movalis si Midocalm sau Tramadol"
pai, TU nu, tot in treaba te afli?!?...
omul vrea raspuns NU sa--l trimiti la medic.
asta stia si el..!?!
2. multi cer pareri, de genul:
"a mai trecut cineva prin asa ceva?".
si eu, la acest lucru..m-am gandit...
3.DE CE imi citesti raspunsurile?!?
nu-s pt. tine in niciun caz.
CE TIE NU-ti PLACE, ALTUIA NU-I face.
..tot asta faci si TU..dar, eu nu-ti citesc raspunsurile..ca
de fapt NU am ce..
O zi buna sa ai.
Ma uit acu la un film:
"Luke Fowler - What You See Is Where You're At (2001)"
"Cea ce vezi este locul in care te afli (ai ajuns)". Si ai ajuns "acolo" fiindca ai avut niste experiente personale si ai luat anumite decizii, deci ai un anumit bagaj informational, obiceiuri, perspectiva asupra vietii etc.
Asta e omul, trebuie sa il iei (eviti) asa cum e, cu majuscule, binecuvantari, sfaturi, solutii.
O fi inchis la Politie?
"Luke Fowler - What You See Is Where You're At (2001)"
"Cea ce vezi este locul in care te afli (ai ajuns)". Si ai ajuns "acolo" fiindca ai avut niste experiente personale si ai luat anumite decizii, deci ai un anumit bagaj informational, obiceiuri, perspectiva asupra vietii etc.
Asta e omul, trebuie sa il iei (eviti) asa cum e, cu majuscule, binecuvantari, sfaturi, solutii.
O fi inchis la Politie?
Mai repede i-ar trebui un soporific, un produs special pentru somn si un tratament antiimflamator.Parerea mea...Ceva gen Stilnox, luat atuci cans se urca in pat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10In ultima vreme am ajuns o persoana cu multe probleme
- 6atac de panica, neliniste, insomnie, slabire
- 5Atac de anxietate si depresie
- 37Vreau sa nu mai am starile de anxietate
- 22cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 5Anxietate! Mi-e atat de frica sa merg si pana la medic din cauza ei!
- 4stari anxio depresive asociate cu insomie
- 8Atac de panica
- 5anxietate si dureri de cap
- 2Anxietatea se vindeca?
- 1Presiune in piept, lipsa de aer, durere in zona sanului si a mainii stangi
- 3Ce sa fie? Inima sau anxietate/depresie?
- 5Sunt bolnav psihic? Sau ce am?
- 3Atacuri de panica?
- 9Recadere anxietate?
- 18Cum fac sa dispară neliniștea continua, frica?
- 3Insomnie
- 3Cum scapi sau ameliorezi anxietatea naturist sau alternativ?Se poate??
Mai multe informații despre: Anxietatea Insomnia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Insomnia primara
- Tripanosomiaza - Boala somnului
- Insomnia la copii
- Insomnia la gravide
- Insomnia
- Insomnia familială fatală