Olanzapina si Cymbalta
Buna, tocmai mi-a fost schimbat tratamentul din cipralex in cymbalta 1 dimineata si unul seara si olanzapina 2, 5 mg seara, am anxietate atacuri de panica si agorafobie si frica de boli si moarte, problema este ca in prospect la olanzapina scrie la reactii adverse moarte subita inexplicabila si ma tem foarte tare sa o iau pentru ca panica mea este tocmai frica de moarte dar nici nu vreau sa raman cu starile acestea, ce sa fac?pot sa mor de la olanzapina?
8 comentarii
Ai de luat o doza foarte mica de olanzapina, nu se va intampla nimic rau.Poate chiar te va ajuta.Eu zic sa o iei.
Bună ziua.
Doza de Olanzapina este mica. Continuati tratamentul recomandat de medic.
Doza de Olanzapina este mica. Continuati tratamentul recomandat de medic.
Eu iau olanzapina de vreo 6 ani si n-am murit. :) Tot 2.5 mg iau si eu.
Nu mai pot da inapoi, astazi am inceput, am luat la ora 10 cymbalta dar am o stare de somnolenta, este normal?
Da, medicamentele astea psihiatrice iti fac somn la inceput pana se obisnuieste corpul cu ele.
Eu iti recomand ca in paralel cu medicamentele sa apelezi si la un psiholog. Eventual iti poti alege chiar de aici de pe site unul.
Eu iti recomand ca in paralel cu medicamentele sa apelezi si la un psiholog. Eventual iti poti alege chiar de aici de pe site unul.
La începutul tratamentului pot sa apară câteva efecte adverse care se diminuează treptat pe măsură ce organismul se acomodează cu medicamentele.
Cum s-a spus deja, puteți face în paralel psihoterapie. Căutați un psihoterapeut cu formare în psihoterapie cognitiv-comportamentala.
Cum s-a spus deja, puteți face în paralel psihoterapie. Căutați un psihoterapeut cu formare în psihoterapie cognitiv-comportamentala.
O sa incep si psihoterapia din nou, problema este ca ieri si astazi m-am simtit rau, somnolenta, obosesc super repede, ameteli, abea stau in picioare, nu as vrea sa intrerup tratamentul, oare trec starile in cateva zile?
De obicei, creierul se obisnuieste cu substanta dupa aproximativ 3-4 saptamani - la fiecare om difera.
Ai rabdare sa se adapteze creierul. Somnolenta este normala la inceput, chiar daca nu toti pacientii o resimt.
Ai rabdare sa se adapteze creierul. Somnolenta este normala la inceput, chiar daca nu toti pacientii o resimt.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33tratament pentru depresie de 3 luni
- 5Renuntare xanax
- 3coşmaruri profunde de la tratament
- 16Seroxat, Elicea, fara efecte
- 1Reducere doza seroxat, sevraj?
- 4Gabaran
- 1Prozac original sau fluoxetina generic?
- 6Ingrasat
- 35Zoloft
- 9Anxietate și atacuri de panică
- 4Probleme cu memoria si orientarea in spatiu
- 5Episod psihotic acut-olanzapina
- 0Cei care luati anxiar si mirzaten ati avut ameteli, tensiune arteriala mai scazuta decat de obicei?
- 3Vaccin covid - anxietate
- 65-HTP cu Risperidona sau Abilify
- 94Se poate scapa de Abilify de 10 de tot?
- 4Anxietate generalizata
- 3Risperidonă
- 6Medicamente psihiatrice in sarcina
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: